PDA

View Full Version : cfar aparati me keshilloni ?



Pages : [1] 2 3 4

tilitili
20-03-2009, 15:27:53
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO

enom
20-03-2009, 15:37:01
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO

Ej miku po ti me 5 aspra dashke dhe vere te mire..:-D:-P

^^^PIRATI^^^
20-03-2009, 16:05:04
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO

Cuno ,DEKODER me linux.


Tung!

andreas_al
20-03-2009, 16:17:42
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO
Edhe une te keshilloj nje aparat me linux.

billi23
20-03-2009, 16:38:40
Po me linux po cuni e do 100 euro dhe te hapi dhe falas digitalbin dhe tring ne na grine nga leket dhe spo shofim dot digitalbet mer dremabox

Fiku75
20-03-2009, 17:58:56
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO

inetbox300 (kloni i dm500) kushton 97euro me gjith trasport te vjen deri ne shpi.(itali)

kurse pastaj duhet te kesh nje linje interneti dhe nje lidhje ne server qe ta japi ndonje shok ose ta blesh ose te shkembesh po pate ndonje abonim origjinal ti.

tironci
20-03-2009, 18:10:01
cfar aparati me keshilloni te ble? kerkoj nje dekoder tokesor ose satelitor qe te hapi digitalbin ose tringun falas.MUNDISISHT TE MOS JET ME SHUM SE 100EURO


Po deshe te gjej un nje aparat linux te lire,po digitalb apo tring falas nuk te hap,po ste dha njeri

Fiku75
20-03-2009, 18:19:44
Ádo gje ne privat mos harroni

fillestar
25-03-2009, 16:42:50
Dua te bleje nje aparat per te pare paketat satelitore nuk e di cfare te bleje qe te shoh sa ma shume dhe programe falas
kam internet ne shtepi, mos duhet dreambox???
Aparatit satelitor mos duhet ti istaloje ndonje program.. Si behet kjo??? Si me kompjuterin????
Besoje me lire eshte nje aparat satelitor ???

tironci
25-03-2009, 17:03:18
Mjafton te jete linux aparati.Nese je i interesum per aparat linux te lire me kontakto ne pm