Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1381

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 229
  • Views: 64,623
  Today, 16:14:39 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by gertl‎, 07-01-2018 00:04:07
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 141
  • Views: 19,529
  Today, 15:25:59 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 651
  • Views: 96,286
  Yesterday, 18:38:03 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 65
  • Views: 8,747
  Yesterday, 16:43:46 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  77 Pages
  1 2 3 ... 77
  • Replies: 762
  • Views: 82,253
  22-03-2018, 20:08:04 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 854
  • Views: 154,114
  19-03-2018, 09:51:16 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: New Ncam - Config, etj

  Started by Fiku75‎, 30-12-2017 23:53:54
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 57
  • Views: 4,784
  18-03-2018, 23:20:53 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  95 Pages
  1 2 3 ... 95
  • Replies: 946
  • Views: 372,025
  16-03-2018, 23:52:58 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 220
  • Views: 68,219
  16-03-2018, 16:18:45 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 101
  • Views: 39,306
  16-03-2018, 11:28:01 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  60 Pages
  1 2 3 ... 60
  • Replies: 593
  • Views: 94,175
  13-03-2018, 20:32:44 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  89 Pages
  1 2 3 ... 89
  • Replies: 886
  • Views: 250,729
  12-03-2018, 20:17:25 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 249
  • Views: 24,950
  12-03-2018, 13:26:53 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  90 Pages
  1 2 3 ... 90
  • Replies: 896
  • Views: 250,533
  09-03-2018, 21:03:38 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  80 Pages
  1 2 3 ... 80
  • Replies: 798
  • Views: 124,809
  08-03-2018, 01:10:51 Go to last post
 16. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 834
  • Views: 119,209
  23-02-2018, 21:34:24 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  19 Pages
  1 2 3 ... 19
  • Replies: 186
  • Views: 19,200
  16-02-2018, 20:33:11 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 46
  • Views: 13,439
  02-02-2018, 16:33:28 Go to last post
 19. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 906
  • Views: 142,626
  01-02-2018, 21:00:22 Go to last post
 20. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 925
  • Views: 174,867
  25-12-2017, 17:29:45 Go to last post
 21. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  32 Pages
  1 2 3 ... 32
  • Replies: 313
  • Views: 71,152
  22-12-2017, 21:29:24 Go to last post
 22. Sticky Thread Sticky: PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  97 Pages
  1 2 3 ... 97
  • Replies: 962
  • Views: 96,392
  19-12-2017, 20:44:08 Go to last post
 23. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 76,784
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 24. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 228
  • Views: 49,381
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 25. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 659
  • Views: 127,692
  16-11-2017, 13:45:47 Go to last post
 26. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 77,134
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 27. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 135,490
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 28. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 40,886
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 29. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 37,979
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 30. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 326
  • Views: 60,748
  12-04-2017, 07:08:26 Go to last post
 31. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 9,589
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 32. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 28,099
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 33. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 694
  • Views: 168,451
  06-03-2017, 00:13:37 Go to last post
 34. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 10,004
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 35. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 29,147
  13-12-2014, 01:37:28 Go to last post
 1. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  30 Pages
  1 2 3 ... 30
  • Replies: 293
  • Views: 21,262
  Today, 16:19:07 Go to last post
 2. Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 191
  • Views: 13,471
  15-03-2018, 12:57:15 Go to last post
 3. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  71 Pages
  1 2 3 ... 71
  • Replies: 701
  • Views: 71,496
  14-03-2018, 19:05:53 Go to last post
 4. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 60
  • Views: 10,858
  13-03-2018, 22:19:17 Go to last post
 5. Flybox digitalb

  Started by tamo‎, 03-04-2013 08:45:08
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 68
  • Views: 12,571
  13-03-2018, 22:06:15 Go to last post
 6. Question Hitechbox 9900 Iptv

  Started by Arian-Alb‎, 21-01-2018 17:13:18
  hi tech box 9900
  • Replies: 2
  • Views: 363
  12-03-2018, 13:29:05 Go to last post
 7. Digitalb conax ndihm

  Started by diarti‎, 18-12-2015 15:13:27
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 32
  • Views: 5,513
  11-03-2018, 11:12:20 Go to last post
 8. Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 194
  • Views: 8,976
  09-03-2018, 19:58:56 Go to last post
 9. spam

  Started by florinda‎, 06-11-2013 19:50:46
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 15
  • Views: 3,115
  06-03-2018, 19:14:45 Go to last post
 10. Ndihme per Next Minix HD Tango Plus

  Started by dibaba‎, 07-05-2016 17:44:44
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 17
  • Views: 3,610
  05-03-2018, 21:57:24 Go to last post
 11. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  19 Pages
  1 2 3 ... 19
  • Replies: 186
  • Views: 16,855
  19-02-2018, 23:04:00 Go to last post
 12. spiderbox 9000 hd

  Started by endrithoxha‎, 21-07-2010 23:36:54
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 119
  • Views: 19,099
  08-02-2018, 18:00:08 Go to last post
 13. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 23
  • Views: 3,008
  29-01-2018, 16:36:56 Go to last post
 14. DVBS2 ne SMART TV

  Started by pigeone‎, 30-09-2014 00:06:06
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 108
  • Views: 16,522
  21-01-2018, 21:34:48 Go to last post
 15. New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by fillestari‎, 11-12-2016 22:46:39
  102 Pages
  1 2 3 ... 102
  • Replies: 1,019
  • Views: 150,337
  07-01-2018, 00:06:56 Go to last post
 16. Gezuar

  Started by -dr-alb‎, 26-12-2015 21:55:47
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 22
  • Views: 2,220
  02-01-2018, 10:18:31 Go to last post
 17. Question IPTV Ndihmė

  Started by d0000‎, 30-12-2017 23:36:05
  • Replies: 6
  • Views: 614
  01-01-2018, 19:55:11 Go to last post
 18. Question Edision Os Mini + digitalb

  Started by andiss‎, 26-12-2017 10:47:19
  • Replies: 5
  • Views: 566
  28-12-2017, 17:38:52 Go to last post
 19. Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by mile kristo‎, 05-03-2016 21:43:32
  103 Pages
  1 2 3 ... 103
  • Replies: 1,028
  • Views: 152,294
  01-12-2017, 22:36:16 Go to last post
 20. New AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by fillestari‎, 26-11-2014 18:00:19
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 986
  • Views: 91,045
  30-10-2017, 00:53:46 Go to last post

Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •