Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1389

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by gertl‎, 07-01-2018 00:04:07
  45 Pages
  1 2 3 ... 45
  • Replies: 441
  • Views: 55,564
  Today, 10:14:39 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  42 Pages
  1 2 3 ... 42
  • Replies: 419
  • Views: 41,485
  Yesterday, 22:19:27 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  79 Pages
  1 2 3 ... 79
  • Replies: 781
  • Views: 116,561
  Yesterday, 20:32:29 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  41 Pages
  1 2 3 ... 41
  • Replies: 406
  • Views: 91,487
  13-08-2018, 23:28:46 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 982
  • Views: 394,572
  13-08-2018, 19:20:55 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  62 Pages
  1 2 3 ... 62
  • Replies: 614
  • Views: 102,840
  13-08-2018, 18:41:59 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: New Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by kapoaug‎, 17-06-2018 14:33:00
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 2,090
  12-08-2018, 20:19:10 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: New PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by kapoaug‎, 16-06-2018 22:16:58
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 23
  • Views: 3,010
  11-08-2018, 10:11:36 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  90 Pages
  1 2 3 ... 90
  • Replies: 898
  • Views: 269,347
  11-08-2018, 09:15:15 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 111
  • Views: 16,525
  23-07-2018, 23:55:41 Go to last post
 11. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 45
  • Views: 30,710
  12-07-2018, 21:57:17 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 113
  • Views: 51,106
  12-07-2018, 12:40:17 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 199
  • Views: 22,404
  05-07-2018, 18:38:42 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 230
  • Views: 19,367
  26-06-2018, 22:29:26 Go to last post
 15. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 695
  • Views: 170,786
  21-06-2018, 20:59:46 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 857
  • Views: 158,381
  16-06-2018, 19:32:12 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  67 Pages
  1 2 3 ... 67
  • Replies: 665
  • Views: 131,136
  15-06-2018, 11:12:48 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 831
  • Views: 137,895
  16-05-2018, 14:07:59 Go to last post
 19. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  79 Pages
  1 2 3 ... 79
  • Replies: 782
  • Views: 89,424
  08-05-2018, 17:49:25 Go to last post
 20. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 908
  • Views: 144,638
  01-05-2018, 17:30:17 Go to last post
 21. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  32 Pages
  1 2 3 ... 32
  • Replies: 314
  • Views: 73,661
  17-04-2018, 20:59:54 Go to last post
 22. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 327
  • Views: 62,026
  08-04-2018, 10:07:06 Go to last post
 23. Sticky Thread Sticky: New Ncam - Config, etj

  Started by Fiku75‎, 30-12-2017 23:53:54
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 56
  • Views: 6,080
  18-03-2018, 23:20:53 Go to last post
 24. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 220
  • Views: 69,543
  16-03-2018, 16:18:45 Go to last post
 25. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 834
  • Views: 120,298
  23-02-2018, 21:34:24 Go to last post
 26. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 46
  • Views: 13,949
  02-02-2018, 16:33:28 Go to last post
 27. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 925
  • Views: 176,309
  25-12-2017, 17:29:45 Go to last post
 28. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 77,447
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 29. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 228
  • Views: 50,376
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 30. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 78,454
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 31. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 136,694
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 41,464
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 33. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 38,594
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 34. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 10,171
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 35. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 28,619
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 36. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 10,258
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 1. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 327
  • Views: 25,186
  Yesterday, 00:03:06 Go to last post
 2. humax hd-fox software per tivusat skeda

  Started by alemania12‎, 17-07-2018 18:33:30
  • Replies: 0
  • Views: 165
  17-07-2018, 18:33:30 Go to last post
 3. Satlink ws-6920

  Started by florinda‎, 14-07-2018 15:20:01
  • Replies: 2
  • Views: 213
  15-07-2018, 10:56:30 Go to last post
 4. spam

  Started by florinda‎, 06-11-2013 19:50:46
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 25
  • Views: 4,237
  12-07-2018, 07:17:01 Go to last post
 5. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 191
  • Views: 18,360
  05-07-2018, 14:12:40 Go to last post
 6. Canali tunizia

  Started by alemania12‎, 03-07-2018 23:53:02
  • Replies: 2
  • Views: 263
  04-07-2018, 21:48:14 Go to last post
 7. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 25
  • Views: 3,506
  24-06-2018, 22:19:23 Go to last post
 8. Boterori falas ne 4K te turku

  Started by gangoja‎, 18-06-2018 13:23:55
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 751
  22-06-2018, 09:20:05 Go to last post
 9. Telestar td 2520 hd

  Started by miri-01‎, 18-06-2018 10:33:13
  • Replies: 2
  • Views: 234
  18-06-2018, 14:29:27 Go to last post
 10. Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  101 Pages
  1 2 3 ... 101
  • Replies: 1,002
  • Views: 277,241
  17-06-2018, 14:34:15 Go to last post
 11. PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  101 Pages
  1 2 3 ... 101
  • Replies: 1,001
  • Views: 108,372
  16-06-2018, 22:17:17 Go to last post
 12. Piconet per T2 per enigma

  Started by odobashi‎, 29-04-2018 13:02:54
  • Replies: 1
  • Views: 331
  29-04-2018, 13:37:29 Go to last post
 13. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  72 Pages
  1 2 3 ... 72
  • Replies: 712
  • Views: 74,176
  25-04-2018, 08:20:32 Go to last post
 14. Lightbulb Info Diskutime per IPTV cart sharing

  Started by Mili63‎, 22-04-2018 18:24:39
  card sharing, general satellite, iptv
  • Replies: 1
  • Views: 428
  22-04-2018, 19:50:21 Go to last post
 15. Flybox digitalb

  Started by tamo‎, 03-04-2013 08:45:08
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 71
  • Views: 13,479
  13-04-2018, 22:54:14 Go to last post
 16. Gezuar

  Started by -dr-alb‎, 26-12-2015 21:55:47
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 23
  • Views: 2,653
  08-04-2018, 18:35:24 Go to last post
 17. Info Mamurrzaku

  Started by Dr.Bishop‎, 28-03-2018 18:17:45
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 1,191
  04-04-2018, 20:21:07 Go to last post
 18. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 60
  • Views: 11,501
  13-03-2018, 22:19:17 Go to last post
 19. Question Hitechbox 9900 Iptv

  Started by Arian-Alb‎, 21-01-2018 17:13:18
  hi tech box 9900
  • Replies: 2
  • Views: 616
  12-03-2018, 13:29:05 Go to last post
 20. Digitalb conax ndihm

  Started by diarti‎, 18-12-2015 15:13:27
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 32
  • Views: 6,067
  11-03-2018, 11:12:20 Go to last post

Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •