Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1377

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 656
  • Views: 66,269
  Today, 22:03:16 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by fillestari‎, 11-12-2016 22:46:39
  96 Pages
  1 2 3 ... 96
  • Replies: 957
  • Views: 135,735
  Today, 22:00:25 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  58 Pages
  1 2 3 ... 58
  • Replies: 576
  • Views: 79,475
  Today, 19:29:29 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 67
  • Views: 18,962
  Today, 15:40:01 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  18 Pages
  1 2 3 ... 18
  • Replies: 170
  • Views: 15,102
  Today, 08:55:48 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 922
  • Views: 352,222
  Today, 00:52:27 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  97 Pages
  1 2 3 ... 97
  • Replies: 961
  • Views: 92,935
  15-12-2017, 23:33:31 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 831
  • Views: 230,677
  15-12-2017, 22:28:38 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  18 Pages
  1 2 3 ... 18
  • Replies: 176
  • Views: 16,718
  15-12-2017, 18:00:32 Go to last post
 10. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 832
  • Views: 116,744
  15-12-2017, 00:04:38 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 858
  • Views: 236,549
  14-12-2017, 20:26:21 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 225
  • Views: 41,843
  14-12-2017, 18:35:37 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  45 Pages
  1 2 3 ... 45
  • Replies: 441
  • Views: 81,288
  06-12-2017, 10:15:32 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 36
  • Views: 3,664
  05-12-2017, 19:31:18 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  77 Pages
  1 2 3 ... 77
  • Replies: 769
  • Views: 113,057
  03-12-2017, 01:00:17 Go to last post
 16. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 76,102
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  85 Pages
  1 2 3 ... 85
  • Replies: 840
  • Views: 148,429
  23-11-2017, 09:33:04 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 228
  • Views: 48,627
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 19. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 659
  • Views: 126,677
  16-11-2017, 13:45:47 Go to last post
 20. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 76,372
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 21. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 218
  • Views: 67,007
  25-07-2017, 09:51:11 Go to last post
 22. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 134,688
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 23. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 40,494
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 24. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 37,458
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 25. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 924
  • Views: 172,806
  25-04-2017, 18:39:58 Go to last post
 26. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 11,879
  23-04-2017, 18:12:57 Go to last post
 27. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 326
  • Views: 60,175
  12-04-2017, 07:08:26 Go to last post
 28. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  32 Pages
  1 2 3 ... 32
  • Replies: 311
  • Views: 69,528
  18-03-2017, 17:58:28 Go to last post
 29. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 9,200
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 30. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 27,709
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 31. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 694
  • Views: 166,215
  06-03-2017, 00:13:37 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 905
  • Views: 140,256
  05-02-2017, 20:29:15 Go to last post
 33. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 9,804
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 1. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 166
  • Views: 15,153
  Today, 10:48:44 Go to last post
 2. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  67 Pages
  1 2 3 ... 67
  • Replies: 666
  • Views: 68,344
  Yesterday, 14:30:48 Go to last post
 3. Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  19 Pages
  1 2 3 ... 19
  • Replies: 185
  • Views: 7,342
  15-12-2017, 23:19:44 Go to last post
 4. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  26 Pages
  1 2 3 ... 26
  • Replies: 250
  • Views: 17,066
  26-11-2017, 21:31:04 Go to last post
 5. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 21
  • Views: 2,636
  19-11-2017, 15:39:26 Go to last post
 6. Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 159
  • Views: 11,168
  16-11-2017, 02:29:31 Go to last post
 7. New AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by fillestari‎, 26-11-2014 18:00:19
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 986
  • Views: 88,610
  30-10-2017, 00:53:46 Go to last post
 8. Diskutim rreth usb tuner tokesor

  Started by gangoja‎, 04-03-2014 09:30:15
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 26
  • Views: 1,762
  16-10-2017, 15:03:23 Go to last post
 9. DVBS2 ne SMART TV

  Started by pigeone‎, 30-09-2014 00:06:06
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 106
  • Views: 15,905
  02-10-2017, 14:46:39 Go to last post
 10. spiderbox 9000 hd

  Started by endrithoxha‎, 21-07-2010 23:36:54
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 116
  • Views: 18,492
  29-09-2017, 07:21:39 Go to last post
  • Replies: 994
  • Views: 1,385,823
  27-09-2017, 13:04:56 Go to last post
 11. Question XtreamCode 2.1.5 Multics Panel konfigurim....

  Started by HEROBBB‎, 25-04-2017 01:10:52
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 2,208
  13-09-2017, 17:36:53 Go to last post
 12. Ndihme per Next Minix HD Tango Plus

  Started by dibaba‎, 07-05-2016 17:44:44
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 16
  • Views: 3,178
  07-09-2017, 15:36:32 Go to last post
 13. Post Starsat sr-2000hd hyper

  Started by gonxhe‎, 17-08-2017 18:41:02
  • Replies: 7
  • Views: 717
  22-08-2017, 21:59:29 Go to last post
  • Replies: 1
  • Views: 665
  22-08-2017, 15:45:05 Go to last post
 14. Lobod tv smart

  Started by Masteral‎, 20-08-2017 23:16:08
  • Replies: 0
  • Views: 319
  20-08-2017, 23:16:08 Go to last post
 15. Lightbulb Super Sport 1, 2, 3, 4, 5 HD RTMP?

  Started by satpros‎, 20-08-2017 21:57:25
  digitalb, super sport
  • Replies: 0
  • Views: 476
  20-08-2017, 21:57:25 Go to last post
 16. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 52
  • Views: 10,299
  13-08-2017, 12:52:44 Go to last post
 17. New TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by fillestari‎, 26-01-2015 03:24:46
  100 Pages
  1 2 3 ... 100
  • Replies: 994
  • Views: 139,976
  12-08-2017, 14:50:24 Go to last post
 18. Tutorial Installimi stalkeri iptv ne Gjuhen Shqipe

  Started by XXL2015‎, 10-08-2017 21:23:44
  • Replies: 0
  • Views: 521
  10-08-2017, 21:23:44 Go to last post

Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •