Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1378

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by fillestari‎, 11-12-2016 22:46:39
  95 Pages
  1 2 3 ... 95
  • Replies: 948
  • Views: 131,923
  Today, 01:24:52 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  58 Pages
  1 2 3 ... 58
  • Replies: 570
  • Views: 78,559
  Yesterday, 19:08:24 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 60
  • Views: 17,128
  Yesterday, 18:43:36 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  82 Pages
  1 2 3 ... 82
  • Replies: 818
  • Views: 228,742
  Yesterday, 17:55:45 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 221
  • Views: 40,937
  09-12-2017, 11:56:07 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  92 Pages
  1 2 3 ... 92
  • Replies: 918
  • Views: 350,911
  08-12-2017, 14:51:23 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 161
  • Views: 14,131
  06-12-2017, 15:31:22 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 651
  • Views: 65,321
  06-12-2017, 14:56:24 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  45 Pages
  1 2 3 ... 45
  • Replies: 441
  • Views: 80,836
  06-12-2017, 10:15:32 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 36
  • Views: 3,531
  05-12-2017, 19:31:18 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  95 Pages
  1 2 3 ... 95
  • Replies: 945
  • Views: 90,648
  04-12-2017, 19:18:06 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  77 Pages
  1 2 3 ... 77
  • Replies: 769
  • Views: 112,637
  03-12-2017, 01:00:17 Go to last post
 13. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 76,050
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 169
  • Views: 16,177
  29-11-2017, 19:06:03 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 857
  • Views: 235,968
  26-11-2017, 15:39:38 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  85 Pages
  1 2 3 ... 85
  • Replies: 840
  • Views: 148,342
  23-11-2017, 09:33:04 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 228
  • Views: 48,585
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 659
  • Views: 126,596
  16-11-2017, 13:45:47 Go to last post
 19. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 76,334
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 20. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 218
  • Views: 66,953
  25-07-2017, 09:51:11 Go to last post
 21. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 134,668
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 22. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 40,471
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 23. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 37,435
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 24. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 924
  • Views: 172,741
  25-04-2017, 18:39:58 Go to last post
 25. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 11,859
  23-04-2017, 18:12:57 Go to last post
 26. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 326
  • Views: 60,148
  12-04-2017, 07:08:26 Go to last post
 27. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  32 Pages
  1 2 3 ... 32
  • Replies: 311
  • Views: 69,489
  18-03-2017, 17:58:28 Go to last post
 28. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 9,173
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 29. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 27,684
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 30. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 694
  • Views: 166,163
  06-03-2017, 00:13:37 Go to last post
 31. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 831
  • Views: 116,420
  05-03-2017, 22:22:23 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 905
  • Views: 140,210
  05-02-2017, 20:29:15 Go to last post
 1. Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 169
  • Views: 6,951
  10-12-2017, 20:36:12 Go to last post
 2. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  26 Pages
  1 2 3 ... 26
  • Replies: 250
  • Views: 16,991
  26-11-2017, 21:31:04 Go to last post
 3. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 21
  • Views: 2,624
  19-11-2017, 15:39:26 Go to last post
 4. Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 159
  • Views: 11,100
  16-11-2017, 02:29:31 Go to last post
 5. New AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by fillestari‎, 26-11-2014 18:00:19
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 986
  • Views: 88,491
  30-10-2017, 00:53:46 Go to last post
 6. Diskutim rreth usb tuner tokesor

  Started by gangoja‎, 04-03-2014 09:30:15
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 26
  • Views: 1,736
  16-10-2017, 15:03:23 Go to last post
 7. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  67 Pages
  1 2 3 ... 67
  • Replies: 665
  • Views: 68,227
  13-10-2017, 22:44:56 Go to last post
 8. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 161
  • Views: 14,898
  04-10-2017, 15:18:53 Go to last post
 9. DVBS2 ne SMART TV

  Started by pigeone‎, 30-09-2014 00:06:06
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 106
  • Views: 15,885
  02-10-2017, 14:46:39 Go to last post
 10. spiderbox 9000 hd

  Started by endrithoxha‎, 21-07-2010 23:36:54
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 116
  • Views: 18,462
  29-09-2017, 07:21:39 Go to last post
  • Replies: 994
  • Views: 1,383,853
  27-09-2017, 13:04:56 Go to last post
 11. Question XtreamCode 2.1.5 Multics Panel konfigurim....

  Started by HEROBBB‎, 25-04-2017 01:10:52
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 2,161
  13-09-2017, 17:36:53 Go to last post
 12. Ndihme per Next Minix HD Tango Plus

  Started by dibaba‎, 07-05-2016 17:44:44
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 16
  • Views: 3,160
  07-09-2017, 15:36:32 Go to last post
 13. Post Starsat sr-2000hd hyper

  Started by gonxhe‎, 17-08-2017 18:41:02
  • Replies: 7
  • Views: 700
  22-08-2017, 21:59:29 Go to last post
  • Replies: 1
  • Views: 644
  22-08-2017, 15:45:05 Go to last post
 14. Lobod tv smart

  Started by Masteral‎, 20-08-2017 23:16:08
  • Replies: 0
  • Views: 312
  20-08-2017, 23:16:08 Go to last post
 15. Lightbulb Super Sport 1, 2, 3, 4, 5 HD RTMP?

  Started by satpros‎, 20-08-2017 21:57:25
  digitalb, super sport
  • Replies: 0
  • Views: 463
  20-08-2017, 21:57:25 Go to last post
 16. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 52
  • Views: 10,269
  13-08-2017, 12:52:44 Go to last post
 17. New TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by fillestari‎, 26-01-2015 03:24:46
  100 Pages
  1 2 3 ... 100
  • Replies: 994
  • Views: 139,547
  12-08-2017, 14:50:24 Go to last post
 18. Tutorial Installimi stalkeri iptv ne Gjuhen Shqipe

  Started by XXL2015‎, 10-08-2017 21:23:44
  • Replies: 0
  • Views: 505
  10-08-2017, 21:23:44 Go to last post

Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •