Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1370

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  21 Pages
  1 2 3 ... 21
  • Replies: 204
  • Views: 36,424
  Today, 11:56:28 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by fillestari‎, 11-12-2016 22:46:39
  87 Pages
  1 2 3 ... 87
  • Replies: 868
  • Views: 119,698
  Today, 10:28:26 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  56 Pages
  1 2 3 ... 56
  • Replies: 551
  • Views: 75,020
  Yesterday, 21:40:53 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 230
  • Views: 48,101
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 38
  • Views: 2,322
  20-11-2017, 15:51:21 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  77 Pages
  1 2 3 ... 77
  • Replies: 767
  • Views: 110,015
  20-11-2017, 12:19:37 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  14 Pages
  1 2 3 ... 14
  • Replies: 137
  • Views: 11,320
  20-11-2017, 05:48:14 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 11,313
  19-11-2017, 20:27:24 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  43 Pages
  1 2 3 ... 43
  • Replies: 424
  • Views: 77,738
  19-11-2017, 04:32:43 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 164
  • Views: 14,844
  17-11-2017, 14:19:54 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  92 Pages
  1 2 3 ... 92
  • Replies: 914
  • Views: 347,641
  16-11-2017, 22:04:12 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 659
  • Views: 126,309
  16-11-2017, 13:45:47 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 857
  • Views: 234,508
  14-11-2017, 14:35:24 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 836
  • Views: 147,333
  13-11-2017, 12:10:57 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  63 Pages
  1 2 3 ... 63
  • Replies: 624
  • Views: 60,856
  09-11-2017, 14:22:07 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  95 Pages
  1 2 3 ... 95
  • Replies: 945
  • Views: 87,304
  03-11-2017, 14:14:18 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 224,812
  01-11-2017, 20:47:37 Go to last post
 18. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 76,098
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 19. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 218
  • Views: 66,714
  25-07-2017, 09:51:11 Go to last post
 20. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 134,532
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 21. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 40,380
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 22. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 37,370
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 23. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 924
  • Views: 172,581
  25-04-2017, 18:39:58 Go to last post
 24. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 11,781
  23-04-2017, 18:12:57 Go to last post
 25. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 326
  • Views: 60,042
  12-04-2017, 07:08:26 Go to last post
 26. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  32 Pages
  1 2 3 ... 32
  • Replies: 311
  • Views: 69,341
  18-03-2017, 17:58:28 Go to last post
 27. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 9,104
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 28. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 27,621
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 29. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 694
  • Views: 165,940
  06-03-2017, 00:13:37 Go to last post
 30. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 831
  • Views: 116,308
  05-03-2017, 22:22:23 Go to last post
 31. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 905
  • Views: 140,009
  05-02-2017, 20:29:15 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 76
  • Views: 75,535
  23-01-2017, 21:24:57 Go to last post
 33. Sticky Thread Sticky: Update Enigma 2 - Adons Plugins Picons dhe Skins - vetem stafi poston ketu

  Started by fushkrujs‎, 21-11-2011 22:37:31
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 247
  • Views: 82,919
  26-02-2016, 10:04:56 Go to last post
 34. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Qbox one - QboxHD - QboxHD.Mini - firm, image, etj..

  Started by timi1‎, 29-11-2008 21:12:38
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 230
  • Views: 47,965
  05-02-2016, 19:47:35 Go to last post
 35. Arrow Sticky Thread Sticky: VANTAGE - Firm, Soft, Key & Te tjera

  Started by durresi‎, 10-06-2009 17:07:28
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 248
  • Views: 56,835
  12-09-2015, 09:16:11 Go to last post
 36. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Humax - firm, soft, kanal.

  Started by gjino‎, 15-01-2009 09:42:07
  41 Pages
  1 2 3 ... 41
  • Replies: 406
  • Views: 70,164
  28-04-2015, 23:08:27 Go to last post
 37. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 9,764
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 38. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diskutime mbi Kartat Smart dhe emulatoret e tyre

  Started by emiljano‎, 07-09-2009 09:47:31
  13 Pages
  1 2 3 ... 13
  • Replies: 120
  • Views: 28,525
  26-01-2015, 16:16:34 Go to last post
 39. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 28,790
  13-12-2014, 01:37:28 Go to last post
 40. Sticky Thread Sticky: Perseri Online

  Started by Fiku75‎, 17-04-2014 15:45:36
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 57
  • Views: 8,296
  22-04-2014, 08:33:34 Go to last post
 1. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 235
  • Views: 16,137
  Today, 13:39:32 Go to last post
 2. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 21
  • Views: 2,547
  19-11-2017, 15:39:26 Go to last post
 3. Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 159
  • Views: 10,933
  16-11-2017, 02:29:31 Go to last post
 4. Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 157
  • Views: 6,279
  10-11-2017, 10:47:08 Go to last post
 5. New AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by fillestari‎, 26-11-2014 18:00:19
  99 Pages
  1 2 3 ... 99
  • Replies: 986
  • Views: 88,009
  30-10-2017, 00:53:46 Go to last post
 6. Diskutim rreth usb tuner tokesor

  Started by gangoja‎, 04-03-2014 09:30:15
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 26
  • Views: 1,680
  16-10-2017, 15:03:23 Go to last post
 7. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  67 Pages
  1 2 3 ... 67
  • Replies: 665
  • Views: 68,029
  13-10-2017, 22:44:56 Go to last post
 8. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  17 Pages
  1 2 3 ... 17
  • Replies: 161
  • Views: 14,719
  04-10-2017, 15:18:53 Go to last post
 9. DVBS2 ne SMART TV

  Started by pigeone‎, 30-09-2014 00:06:06
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 107
  • Views: 15,780
  02-10-2017, 14:46:39 Go to last post
 10. spiderbox 9000 hd

  Started by endrithoxha‎, 21-07-2010 23:36:54
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 116
  • Views: 18,388
  29-09-2017, 07:21:39 Go to last post
  • Replies: 996
  • Views: 1,374,298
  27-09-2017, 13:04:56 Go to last post
 11. Question XtreamCode 2.1.5 Multics Panel konfigurim....

  Started by HEROBBB‎, 25-04-2017 01:10:52
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 2,040
  13-09-2017, 17:36:53 Go to last post
 12. Ndihme per Next Minix HD Tango Plus

  Started by dibaba‎, 07-05-2016 17:44:44
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 16
  • Views: 3,112
  07-09-2017, 15:36:32 Go to last post
 13. Post Starsat sr-2000hd hyper

  Started by gonxhe‎, 17-08-2017 18:41:02
  • Replies: 7
  • Views: 644
  22-08-2017, 21:59:29 Go to last post
  • Replies: 1
  • Views: 609
  22-08-2017, 15:45:05 Go to last post
 14. Lobod tv smart

  Started by Masteral‎, 20-08-2017 23:16:08
  • Replies: 0
  • Views: 276
  20-08-2017, 23:16:08 Go to last post
 15. Lightbulb Super Sport 1, 2, 3, 4, 5 HD RTMP?

  Started by satpros‎, 20-08-2017 21:57:25
  digitalb, super sport
  • Replies: 0
  • Views: 426
  20-08-2017, 21:57:25 Go to last post
 16. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 52
  • Views: 10,190
  13-08-2017, 12:52:44 Go to last post
 17. New TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by fillestari‎, 26-01-2015 03:24:46
  100 Pages
  1 2 3 ... 100
  • Replies: 994
  • Views: 137,787
  12-08-2017, 14:50:24 Go to last post
 18. Tutorial Installimi stalkeri iptv ne Gjuhen Shqipe

  Started by XXL2015‎, 10-08-2017 21:23:44
  • Replies: 0
  • Views: 456
  10-08-2017, 21:23:44 Go to last post

Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •