Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1363

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 11:37:10
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 693
  • Views: 185,408
  Today, 13:56:27 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: New TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by fillestari‎, 26-01-2015 02:24:46
  96 Pages
  1 2 3 ... 96
  • Replies: 951
  • Views: 111,104
  Today, 13:49:35 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by fillestari‎, 11-12-2016 21:46:39
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 248
  • Views: 35,299
  Yesterday, 22:44:05 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  79 Pages
  1 2 3 ... 79
  • Replies: 785
  • Views: 196,049
  Yesterday, 21:23:18 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  36 Pages
  1 2 3 ... 36
  • Replies: 356
  • Views: 36,481
  Yesterday, 18:28:45 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 04-08-2015 13:44:25
  94 Pages
  1 2 3 ... 94
  • Replies: 934
  • Views: 168,495
  Yesterday, 00:45:05 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  43 Pages
  1 2 3 ... 43
  • Replies: 420
  • Views: 31,539
  Yesterday, 00:37:43 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 11:43:59
  68 Pages
  1 2 3 ... 68
  • Replies: 676
  • Views: 37,184
  26-04-2017, 19:44:59 Go to last post
 9. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 924
  • Views: 167,929
  25-04-2017, 18:39:58 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 10,641
  23-04-2017, 18:12:57 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 15:08:53
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 213
  • Views: 38,856
  21-04-2017, 09:32:59 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  40 Pages
  1 2 3 ... 40
  • Replies: 399
  • Views: 66,617
  20-04-2017, 12:36:29 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 14:19:53
  78 Pages
  1 2 3 ... 78
  • Replies: 773
  • Views: 125,843
  17-04-2017, 21:56:52 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 10:38:48
  89 Pages
  1 2 3 ... 89
  • Replies: 883
  • Views: 318,171
  14-04-2017, 23:22:36 Go to last post
 15. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 326
  • Views: 58,082
  12-04-2017, 07:08:26 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: New AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by fillestari‎, 26-11-2014 17:00:19
  89 Pages
  1 2 3 ... 89
  • Replies: 881
  • Views: 58,443
  09-04-2017, 20:44:25 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 140
  • Views: 9,255
  09-04-2017, 19:22:55 Go to last post
 18. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 690
  • Views: 87,850
  02-04-2017, 12:41:48 Go to last post
 19. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by mile kristo‎, 15-09-2015 13:46:58
  82 Pages
  1 2 3 ... 82
  • Replies: 813
  • Views: 1,235,137
  26-03-2017, 12:52:45 Go to last post
 20. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 322
  • Views: 65,108
  18-03-2017, 19:17:51 Go to last post
 21. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 18:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 43
  • Views: 8,091
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 22. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 651
  • Views: 111,763
  17-03-2017, 10:13:26 Go to last post
 23. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 22:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 26,156
  09-03-2017, 19:26:11 Go to last post
 24. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by alkimisti‎, 28-04-2009 12:55:26
  70 Pages
  1 2 3 ... 70
  • Replies: 694
  • Views: 161,970
  05-03-2017, 23:13:37 Go to last post
 25. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 832
  • Views: 110,732
  05-03-2017, 21:22:23 Go to last post
 26. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 196
  • Views: 35,193
  01-03-2017, 18:24:20 Go to last post
 27. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 13:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 905
  • Views: 135,782
  05-02-2017, 19:29:15 Go to last post
 28. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 15:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 76
  • Views: 74,239
  23-01-2017, 20:24:57 Go to last post
 29. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 16:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 155
  • Views: 38,379
  11-01-2017, 22:48:23 Go to last post
 30. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 17:49:55
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 211
  • Views: 60,629
  12-10-2016, 12:37:26 Go to last post
 31. Sticky Thread Sticky: Update Enigma 2 - Adons Plugins Picons dhe Skins - vetem stafi poston ketu

  Started by fushkrujs‎, 21-11-2011 21:37:31
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 247
  • Views: 78,717
  26-02-2016, 09:04:56 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Qbox one - QboxHD - QboxHD.Mini - firm, image, etj..

  Started by timi1‎, 29-11-2008 20:12:38
  24 Pages
  1 2 3 ... 24
  • Replies: 230
  • Views: 46,555
  05-02-2016, 18:47:35 Go to last post
 33. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 801
  • Views: 127,524
  02-02-2016, 18:13:29 Go to last post
 34. Arrow Sticky Thread Sticky: VANTAGE - Firm, Soft, Key & Te tjera

  Started by durresi‎, 10-06-2009 17:07:28
  25 Pages
  1 2 3 ... 25
  • Replies: 248
  • Views: 54,242
  12-09-2015, 09:16:11 Go to last post
 35. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Humax - firm, soft, kanal.

  Started by gjino‎, 15-01-2009 08:42:07
  41 Pages
  1 2 3 ... 41
  • Replies: 406
  • Views: 67,883
  28-04-2015, 23:08:27 Go to last post
 36. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 14:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 9,352
  07-02-2015, 09:30:47 Go to last post
 37. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diskutime mbi Kartat Smart dhe emulatoret e tyre

  Started by emiljano‎, 07-09-2009 09:47:31
  13 Pages
  1 2 3 ... 13
  • Replies: 120
  • Views: 27,508
  26-01-2015, 15:16:34 Go to last post
 38. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 44
  • Views: 27,561
  13-12-2014, 00:37:28 Go to last post
 39. Sticky Thread Sticky: Perseri Online

  Started by Fiku75‎, 17-04-2014 15:45:36
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 57
  • Views: 7,356
  22-04-2014, 08:33:34 Go to last post
 1. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 12:12:10
  13 Pages
  1 2 3 ... 13
  • Replies: 120
  • Views: 7,492
  Today, 13:31:31 Go to last post
 2. Info info italysat

  Started by xxx78‎, 26-04-2017 20:02:47
  • Replies: 3
  • Views: 171
  Yesterday, 08:18:52 Go to last post
 3. Question XtreamCode 2.1.5 Multics Panel konfigurim....

  Started by HEROBBB‎, 25-04-2017 01:10:52
  • Replies: 3
  • Views: 209
  25-04-2017, 23:58:50 Go to last post
 4. Info OCTAGON - Te gjitha modelet - Image, firm, soft, diskutime etj

  Started by fillestari‎, 24-04-2017 10:16:52
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 20
  • Views: 579
  25-04-2017, 22:58:28 Go to last post
 5. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 15
  • Views: 1,715
  17-04-2017, 19:37:07 Go to last post
 6. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 22:16:31
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 51
  • Views: 8,552
  15-04-2017, 22:52:53 Go to last post
 7. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  61 Pages
  1 2 3 ... 61
  • Replies: 608
  • Views: 59,226
  15-04-2017, 21:50:01 Go to last post
 8. Arrow Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  38 Pages
  1 2 3 ... 38
  • Replies: 377
  • Views: 70,010
  12-04-2017, 21:28:49 Go to last post
 9. CDVB-T 1300CA,klon me Yess CDVB-T1288

  Started by tinial‎, 07-04-2008 17:01:18
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 14
  • Views: 3,840
  10-04-2017, 23:16:48 Go to last post
 10. Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  11 Pages
  1 2 3 ... 11
  • Replies: 104
  • Views: 4,533
  10-04-2017, 11:24:25 Go to last post
 11. DVBS2 ne SMART TV

  Started by pigeone‎, 30-09-2014 00:06:06
  9 Pages
  1 2 3 ... 9
  • Replies: 86
  • Views: 12,984
  09-04-2017, 23:17:30 Go to last post
 12. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 151
  • Views: 11,108
  04-04-2017, 23:04:18 Go to last post
 13. Question Cfare aparati me sygjeroni?

  Started by Arian-Alb‎, 03-04-2017 23:09:47
  • Replies: 1
  • Views: 266
  03-04-2017, 23:36:44 Go to last post
 14. Zgemma_Star

  Started by mamurrzaku‎, 30-03-2017 20:59:37
  • Replies: 7
  • Views: 469
  31-03-2017, 22:23:42 Go to last post
 15. Digitalb conax ndihm

  Started by diarti‎, 18-12-2015 14:13:27
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 29
  • Views: 4,175
  21-03-2017, 21:04:50 Go to last post
 16. Flybox digitalb

  Started by tamo‎, 03-04-2013 08:45:08
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 58
  • Views: 10,588
  22-01-2017, 17:22:34 Go to last post
 17. Si te gjejme linja iptv tutorial

  Started by iptvmaster‎, 27-02-2016 13:37:46
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 196
  • Views: 71,798
  18-01-2017, 18:48:24 Go to last post
 18. PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 04-01-2016 14:06:47
  109 Pages
  1 2 3 ... 109
  • Replies: 1,080
  • Views: 103,717
  15-01-2017, 22:05:44 Go to last post
 19. Gėzuar Vitin e Ri 2017!!

  Started by evi3‎, 31-12-2016 19:33:41
  • Replies: 6
  • Views: 681
  01-01-2017, 12:03:15 Go to last post

Page 1 of 69 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •