Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1388

Forum: Albanian / Shqip

Per te gjith ata qe flasin shqip

 1. Sticky Thread Sticky: Info Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  Started by benardi‎, 16-10-2013 12:35:23
  68 Pages
  1 2 3 ... 68
  • Replies: 678
  • Views: 134,683
  Yesterday, 22:33:44 Go to last post
 2. Sticky Thread Sticky: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

  Started by miri-01‎, 17-05-2016 18:58:30
  87 Pages
  1 2 3 ... 87
  • Replies: 861
  • Views: 130,347
  Yesterday, 20:28:32 Go to last post
 3. Sticky Thread Sticky: New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Started by gertl‎, 07-01-2018 00:04:07
  66 Pages
  1 2 3 ... 66
  • Replies: 658
  • Views: 82,470
  Yesterday, 17:35:20 Go to last post
 4. Sticky Thread Sticky: New Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

  Started by fillestari‎, 07-06-2017 23:24:34
  50 Pages
  1 2 3 ... 50
  • Replies: 492
  • Views: 112,194
  Yesterday, 15:02:21 Go to last post
 5. Sticky Thread Sticky: Dreambox - Image, Firm, Soft, etj.

  Started by miri-01‎, 25-08-2016 22:30:40
  82 Pages
  1 2 3 ... 82
  • Replies: 814
  • Views: 98,901
  11-11-2018, 18:54:52 Go to last post
 6. Sticky Thread Sticky: New Ncam - Config, etj

  Started by Fiku75‎, 30-12-2017 23:53:54
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 59
  • Views: 6,789
  11-11-2018, 17:32:05 Go to last post
 7. Sticky Thread Sticky: New Prezantimet dhe Pėrshėndetjet e Anetarit tė ri!!!

  Started by miri-01‎, 17-06-2016 19:34:49
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 212
  • Views: 24,896
  11-11-2018, 15:22:42 Go to last post
 8. Sticky Thread Sticky: AMIKO: 8840, 8820, 8200, 8300, 8140, 7900,MiniHD, MicroHD...etj

  Started by benardi‎, 30-10-2017 00:57:26
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 150
  • Views: 22,302
  09-11-2018, 21:48:44 Go to last post
 9. Sticky Thread Sticky: Zgemma (te gjitha versionet) Image, Firmare, Software, Diskutime etj.

  Started by JayBorn‎, 21-03-2017 10:44:56
  30 Pages
  1 2 3 ... 30
  • Replies: 299
  • Views: 28,842
  09-11-2018, 20:34:22 Go to last post
 10. Sticky Thread Sticky: New Cardsharing - Vetėm Shkėmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

  Started by fillestari‎, 12-03-2013 12:28:03
  90 Pages
  1 2 3 ... 90
  • Replies: 895
  • Views: 287,588
  07-11-2018, 19:13:21 Go to last post
 11. Sticky Thread Sticky: New Links IPTV E1/E2 - JO CHAT,JO PYETJE,JO PERGJIGJE,JO KOMENTE,VETEM LINKS NE #CODE!!!

  Started by fillestari‎, 28-09-2017 10:27:05
  12 Pages
  1 2 3 ... 12
  • Replies: 118
  • Views: 60,390
  03-11-2018, 13:27:30 Go to last post
 12. Sticky Thread Sticky: Info TAS/SAĒ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime

  Started by miri-01‎, 12-08-2017 14:44:18
  60 Pages
  1 2 3 ... 60
  • Replies: 592
  • Views: 56,685
  03-11-2018, 01:22:50 Go to last post
 13. Sticky Thread Sticky: New Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by kapoaug‎, 17-06-2018 14:33:00
  6 Pages
  1 2 3 ... 6
  • Replies: 50
  • Views: 11,382
  02-11-2018, 12:30:22 Go to last post
 14. Sticky Thread Sticky: STARSAT - Echolink - Golden Interstar

  Started by durresi‎, 01-09-2014 15:10:38
  63 Pages
  1 2 3 ... 63
  • Replies: 620
  • Views: 109,846
  29-10-2018, 17:37:59 Go to last post
 15. Sticky Thread Sticky: New Celsa te ndryshem (JO IRDE*O!!!)

  Started by Fiku75‎, 17-06-2012 18:48:47
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 321
  • Views: 76,853
  27-10-2018, 08:52:31 Go to last post
 16. Sticky Thread Sticky: New Vetėm Lajme tė reja! Jo Chat!

  Started by Fiku75‎, 08-11-2010 11:38:48
  100 Pages
  1 2 3 ... 100
  • Replies: 992
  • Views: 411,846
  17-10-2018, 21:51:16 Go to last post
 17. Sticky Thread Sticky: New Vu+ Duo & solo & uno + ultimo - image, firm, soft, etj.

  Started by mile kristo‎, 21-05-2015 19:05:53
  85 Pages
  1 2 3 ... 85
  • Replies: 841
  • Views: 146,691
  15-10-2018, 11:02:41 Go to last post
 18. Question Sticky Thread Sticky: New Tring_TST_1000 & INTEK

  Started by Bledi77‎, 07-06-2009 22:32:05
  93 Pages
  1 2 3 ... 93
  • Replies: 929
  • Views: 180,651
  03-10-2018, 18:59:00 Go to last post
 19. Embarrassment Sticky Thread Sticky: New KAON HD by Digitalb - Firm - files - mods - zhbllokim etj.

  Started by patllakja200‎, 12-02-2006 16:46:21
  71 Pages
  1 2 3 ... 71
  • Replies: 703
  • Views: 176,972
  01-10-2018, 11:40:52 Go to last post
 20. Sticky Thread Sticky: New PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by kapoaug‎, 16-06-2018 22:16:58
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 32
  • Views: 5,445
  17-09-2018, 15:49:50 Go to last post
 21. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

  Started by studiounivers‎, 05-12-2008 14:57:50
  91 Pages
  1 2 3 ... 91
  • Replies: 909
  • Views: 146,702
  08-09-2018, 20:57:14 Go to last post
 22. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Fotot e Antenave tona...

  Started by Fiku75‎, 02-05-2009 18:39:19
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 45
  • Views: 31,412
  12-07-2018, 21:57:17 Go to last post
 23. Sticky Thread Sticky: Cloud-ibox, ibox2,ibox3, etj

  Started by QIRI‎, 06-03-2014 15:19:53
  86 Pages
  1 2 3 ... 86
  • Replies: 857
  • Views: 161,715
  16-06-2018, 19:32:12 Go to last post
 24. Arrow Sticky Thread Sticky: Update Clarke-Tech - Firm, Soft, Kanal, Etj..

  Started by Fiku75‎, 10-06-2009 15:20:08
  33 Pages
  1 2 3 ... 33
  • Replies: 327
  • Views: 62,791
  08-04-2018, 10:07:06 Go to last post
 25. Sticky Thread Sticky: JTAG per Aparate te Ndryshem.

  Started by OVES12‎, 21-12-2010 18:49:55
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 220
  • Views: 71,190
  16-03-2018, 16:18:45 Go to last post
 26. Arrow Sticky Thread Sticky: Info AZBOX HD Premium - Premium+ - Elite - firm, image, etj..

  Started by freshmaker‎, 10-08-2009 23:16:41
  84 Pages
  1 2 3 ... 84
  • Replies: 834
  • Views: 121,482
  23-02-2018, 21:34:24 Go to last post
 27. Sticky Thread Sticky: New Decoder Tring ne pairing - Firm - files - mods - zhbllokim etj

  Started by Fiku75‎, 12-09-2015 22:14:01
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 46
  • Views: 14,434
  02-02-2018, 16:33:28 Go to last post
 28. Arrow Sticky Thread Sticky: Info MANUALE PERDORIMI - per - Dreambox-CCcam-Azbox-Qbox - etj...

  Started by xaku86‎, 18-02-2009 16:42:57
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 77,996
  29-11-2017, 23:47:54 Go to last post
 29. Sticky Thread Sticky: New SPARK BOX : Vetem per Aparatet me sistemin SPARK --- Sti 7111 & Sti 7162

  Started by fillestari‎, 28-11-2014 16:08:53
  23 Pages
  1 2 3 ... 23
  • Replies: 228
  • Views: 51,456
  20-11-2017, 23:55:55 Go to last post
 30. Arrow Sticky Thread Sticky: Info Info per ndeshjet pa kriptim nė satelit

  Started by flor1‎, 26-04-2009 14:18:45
  39 Pages
  1 2 3 ... 39
  • Replies: 380
  • Views: 79,361
  22-08-2017, 13:55:02 Go to last post
 31. Sticky Thread Sticky: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Started by durresi‎, 11-08-2011 08:17:45
  81 Pages
  1 2 3 ... 81
  • Replies: 800
  • Views: 138,228
  22-07-2017, 22:22:56 Go to last post
 32. Arrow Sticky Thread Sticky: Question Keshilla dhe Sygjerime per Seksionin Shqip

  Started by Fiku75‎, 04-03-2009 17:36:04
  16 Pages
  1 2 3 ... 16
  • Replies: 158
  • Views: 41,938
  17-06-2017, 12:01:30 Go to last post
 33. Sticky Thread Sticky: Info Problemet me bllokimin e portave te isp te ndryshem - ide, sugjerime per zhbllokim.

  Started by bobimilo‎, 30-04-2011 13:12:06
  20 Pages
  1 2 3 ... 20
  • Replies: 197
  • Views: 39,272
  02-05-2017, 20:36:21 Go to last post
 34. Sticky Thread Sticky: Diskutime dhe tutoriale mbi Emulatorėt dhe Sistemet e Kriptimit

  Started by rihatakud‎, 21-11-2015 19:24:12
  5 Pages
  1 2 3 ... 5
  • Replies: 42
  • Views: 10,456
  18-03-2017, 15:17:58 Go to last post
 35. Sticky Thread Sticky: Info Opticum-Yumatu-Truman-Onlien, Softcam-Firm etj..

  Started by fillestari‎, 23-02-2014 23:58:21
  15 Pages
  1 2 3 ... 15
  • Replies: 146
  • Views: 28,955
  09-03-2017, 20:26:11 Go to last post
 36. Arrow Sticky Thread Sticky: New Rregullorja e Forumit

  Started by Fiku75‎, 09-01-2009 15:49:11
  • Replies: 5
  • Views: 10,355
  07-02-2015, 10:30:47 Go to last post
 1. Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

  Started by bledars‎, 27-02-2016 13:12:10
  37 Pages
  1 2 3 ... 37
  • Replies: 366
  • Views: 30,531
  Today, 00:43:10 Go to last post
 2. Rekomandime per aparate te ndryshme:

  Started by search37‎, 21-04-2013 14:44:57
  73 Pages
  1 2 3 ... 73
  • Replies: 726
  • Views: 77,596
  08-10-2018, 09:25:31 Go to last post
 3. Dekoderat Multistream informacion softe etj

  Started by MATJANI‎, 04-11-2016 20:08:52
  22 Pages
  1 2 3 ... 22
  • Replies: 214
  • Views: 20,837
  06-10-2018, 08:28:59 Go to last post
 4. Flybox digitalb

  Started by tamo‎, 03-04-2013 08:45:08
  8 Pages
  1 2 3 ... 8
  • Replies: 77
  • Views: 15,268
  07-09-2018, 21:48:43 Go to last post
 5. humax hd-fox software per tivusat skeda

  Started by alemania12‎, 17-07-2018 18:33:30
  • Replies: 0
  • Views: 245
  17-07-2018, 18:33:30 Go to last post
 6. Satlink ws-6920

  Started by florinda‎, 14-07-2018 15:20:01
  • Replies: 2
  • Views: 372
  15-07-2018, 10:56:30 Go to last post
 7. spam

  Started by florinda‎, 06-11-2013 19:50:46
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 25
  • Views: 4,391
  12-07-2018, 07:17:01 Go to last post
 8. Canali tunizia

  Started by alemania12‎, 03-07-2018 23:53:02
  • Replies: 2
  • Views: 356
  04-07-2018, 21:48:14 Go to last post
 9. Mag 250

  Started by fatmir500‎, 02-06-2016 20:01:26
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 25
  • Views: 3,667
  24-06-2018, 22:19:23 Go to last post
 10. Boterori falas ne 4K te turku

  Started by gangoja‎, 18-06-2018 13:23:55
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 1,087
  22-06-2018, 09:20:05 Go to last post
 11. Telestar td 2520 hd

  Started by miri-01‎, 18-06-2018 10:33:13
  • Replies: 2
  • Views: 377
  18-06-2018, 14:29:27 Go to last post
 12. Ndryshimet dhe Frekuencat e Fundit.

  Started by durresi‎, 23-11-2012 12:37:10
  101 Pages
  1 2 3 ... 101
  • Replies: 1,002
  • Views: 293,607
  17-06-2018, 14:34:15 Go to last post
 13. PaAsNjeKrYqLeKu

  Started by mamurrzaku‎, 17-01-2017 12:43:59
  101 Pages
  1 2 3 ... 101
  • Replies: 1,001
  • Views: 114,389
  16-06-2018, 22:17:17 Go to last post
 14. Piconet per T2 per enigma

  Started by odobashi‎, 29-04-2018 13:02:54
  • Replies: 1
  • Views: 442
  29-04-2018, 13:37:29 Go to last post
 15. Lightbulb Info Diskutime per IPTV cart sharing

  Started by Mili63‎, 22-04-2018 18:24:39
  card sharing, general satellite, iptv
  • Replies: 1
  • Views: 551
  22-04-2018, 19:50:21 Go to last post
 16. Gezuar

  Started by -dr-alb‎, 26-12-2015 21:55:47
  3 Pages
  1 2 3
  • Replies: 23
  • Views: 2,774
  08-04-2018, 18:35:24 Go to last post
 17. Info Mamurrzaku

  Started by Dr.Bishop‎, 28-03-2018 18:17:45
  2 Pages
  1 2
  • Replies: 18
  • Views: 1,438
  04-04-2018, 20:21:07 Go to last post
 18. Module CAM Conax ci+

  Started by florinda‎, 15-12-2014 23:16:31
  7 Pages
  1 2 3 ... 7
  • Replies: 60
  • Views: 12,400
  13-03-2018, 22:19:17 Go to last post
 19. Question Hitechbox 9900 Iptv

  Started by Arian-Alb‎, 21-01-2018 17:13:18
  hi tech box 9900
  • Replies: 2
  • Views: 868
  12-03-2018, 13:29:05 Go to last post
 20. Digitalb conax ndihm

  Started by diarti‎, 18-12-2015 15:13:27
  4 Pages
  1 2 3 ... 4
  • Replies: 32
  • Views: 6,982
  11-03-2018, 11:12:20 Go to last post

Page 1 of 70 1236112651 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with unread posts
More than 500 replies or 50000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •