Results 1 to 1 of 1

Thread: Nieuwe goedkopere smartcard voor tweede en derde televisie

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Nieuwe goedkopere smartcard voor tweede en derde televisie

  Nieuwe goedkopere smartcard voor tweede en derde televisie


  Met een nieuw concept waarin abonnees met korting een smartcard kunnen kopen om een tweede en derde televisie van ontvangst van Nederlandse televisie kanalen die via de satelliet worden uitgezonden hoopt televisieaanbieder CanalDigitaal het zogenaamde Multi Room gebruik te stimuleren. Hiervoor is een speciale smartcard in het leven geroepen die vanaf deze week bij de dealers en in de eigen webshop te verkrijgen is. Deze heeft een andere kleur en kan alleen maar gebruikt worden als deze gekoppeld is aan een al bestaand abonnement dat is afgenomen bij CanalDigitaal. In de prijsstelling van Multi Room abonnementen verandert er overigens niets.

  De nieuwe smartcard standaard geleverd in combinatie met de originele Mediaguard CI module en kost 79. In combinatie met een Philips SD ontvanger kost de nieuwe extra smartcard 129, Op dit moment kost een CanalDigitaal smartcard in combinatie met een CI module 129. CanalDigitaal start de verkoop van de nieuwe extra smartcard, die dus alleen maar geregistreerd kan worden als tweede of derde kaart bij een al bestaand abonnement, eind oktober. De registratie van de nieuwe smartcard is voor de dealers vereenvoudigd waardoor direct bij de aankoop van de nieuwe extra smartcard deze al actief is, Deze vereenvoudigde online registratie komt medio november beschikbaar.

  Om mogelijkheid voor een goedkopere Multi Room mogelijkheid met de nieuwe smartcard meer aandacht brengen gaat CanalDigitaal samen met de vakhandel een introductieactie starten. Bij CanalDigitaal in de webshop krijgt men tijdens deze actie een Philips SD ontvanger met de nieuwe Multi Room smartcard tijdelijk voor 99. Bij de vakhandel kan men ook kiezen uit andere gecertificeerde ontvangstmogelijkheden. De prijs de nieuwe Multi Room smartcard in combinatie met een satellietontvanger is dan afhankelijk van de gekozen satellietontvanger. Prijzen zijn in dit geval dus vanaf 99.
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. SES schaft vier nieuwe satellieten aan, nieuwe Britse spotbeam
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 30-11-2009, 18:53:06
 2. New TV Vlaanderen komt met Triple Sat voor BBC1 en BBC2 maar niet voor RTBF
  By <<ELVIS>> in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 18-12-2008, 20:38:59
 3. Info Eindelijk nieuwe software voor Arion 9400 HDMI
  By <<ELVIS>> in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 28-05-2008, 12:31:04
 4. Update Windows XP krijgt tweede leven in low-cost pc's
  By <<ELVIS>> in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 04-04-2008, 12:40:26

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •