Results 1 to 1 of 1

Thread: Creator Vision wil infiltreren in programmaraden

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Creator Vision wil infiltreren in programmaraden

  Creator Vision wil infiltreren in programmaraden


  Met mailings onder de noemer 'Christelijke TV in de regio Eindhoven mogelijk' stuurt een platform dat zich Creator Vision noemt, emails rond over vacatures in programmaraden die aan bijvoorbeeld kabelmaatschappij UPC adviezen uitbrengen over de samenstelling van het tv-aanbod.

  Dit keer werd opgeroepen om te reageren op de vacature in de programmaraad voor de regio Eindhoven. Het gaat daarbij om de programmaraad die aan kabelmaatschappij UPC adviezen uitbrengt voor de samenstelling van het analoge basispakket zoals dat in de regio Zuidoost-Brabant door UPC (en KT Waalre) wordt aangeboden.

  Creator Vision meldt:"De programmaraad dient een goede afspiegeling te zijn van de lokale bevolking en te luisteren naar haar stem. Het is van belang dat we naast gebed voor de media, ook vertegenwoordigt zijn in o.a. programmaraden om zo de pakketkeuze te kunnen beïnvloeden. Hiermee kan bereikt worden dat zenders als Daystar, TBN, Family 7 of God TV in het basispakket opgenomen kunnen worden. Derhalve informeren wij u als voorganger, broeder of zuster in de Here hierover, wellicht dat u mensen kent of mogelijk zelf hierin wilt participeren."

  De programmaraden zijn overigens samengesteld op een manier waarbij zij representatief moeten zijn voor de aangesloten abonnees en persoonlijke voorkeuren mogen geen rol spelen bij het opstellen van adviezen. Religieuze motieven spelen daarbij geen rol. Zo is advisering en doorgifte van Family 7 in de regio Zuid-Holland-Zuid tot stand gekomen op aandringen van de aanbieder van dat programma, waarbij rekening is gehouden met het feit dat de zender in het adviesgebied een grote achterban heeft en het feit dat er geen alternatieve (digitale) weg van ontvangst in dit gebied voorhanden is. Ook de programma-inhoud en het feit of dit een aanvulling op het pakket kon zijn, werd daarbij beoordeeld.
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. Brava NL favoriet bij programmaraden
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 25-11-2009, 00:17:58
 2. Replies: 0
  Last Post: 16-10-2009, 16:16:44
 3. Ziggo in beroep tegen programmaraden
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 06-10-2009, 19:30:44
 4. Programmaraden vervullen bij UPC nog belangrijke rol
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 05-10-2009, 05:50:22

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •