Results 1 to 2 of 2

Thread: Cyfra+ on Electron FTA-RF

  1. #1
    New Member
    Join Date
    28-12-2005
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Cyfra+ on Electron FTA-RF

    Hello,

    Im currently using an Electron FTA-RF with a 16.1 boot, and CYFRA+ keys are not working. Could anybody clarify me what is happening?

    Thnx for your help

  2. #2
    the force is with you lousk.1's Avatar
    Join Date
    21-10-2005
    Location
    sud de la france
    Posts
    669
    Uploads
    13

    Re: Cyfra+ on Electron FTA-RF

    hello
    with CYFRA+ key you take just cartoon network

Similar Threads

  1. Question electron + arion
    By ilaila in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2008, 16:52:45
  2. electron cas 1 plus
    By tagawhat in forum Dongwon
    Replies: 1
    Last Post: 29-12-2006, 13:43:51
  3. electron cas 1 plus
    By tagawhat in forum French / Français
    Replies: 2
    Last Post: 29-12-2006, 13:41:50
  4. new electron fta
    By dede59 in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 22-11-2005, 15:41:35
  5. Electron PS-1900CRCI
    By lehance in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2005, 00:12:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •