Results 1 to 8 of 8

Thread: Si mund ta instaloj NAGRA 3

  1. #1
    Banned
    Join Date
    07-07-2009
    Location
    Planet tokė
    Posts
    227
    Uploads
    22

    Si mund ta instaloj NAGRA 3

    A ka mundesi me instalu NAGRA 3 nė aparat sepse aparati im nuk e posedon kėt ka vetem nagra dhe nagra 2, aparati ėshtė digitallworld sci 2100E flmm

  2. #2
    VIP Member supervisor91's Avatar
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,877
    Uploads
    4

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    Quote Originally Posted by xoninet View Post
    A ka mundesi me instalu NAGRA 3 nė aparat sepse aparati im nuk e posedon kėt ka vetem nagra dhe nagra 2, aparati ėshtė digitallworld sci 2100E flmm
    nqs do nje pergjigje te shkurter atehere pergjigjja eshte JO

  3. #3
    Contributing Member kapia's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    503
    Uploads
    1

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    Quote Originally Posted by xoninet View Post
    A ka mundesi me instalu NAGRA 3 nė aparat sepse aparati im nuk e posedon kėt ka vetem nagra dhe nagra 2, aparati ėshtė digitallworld sci 2100E flmm
    cfare thua!!!!!
    jo,jo mabje mire edhe ca dite kete nagra qe te ka mebtur dhe mos kerko me!

  4. #4
    Banned
    Join Date
    07-07-2009
    Location
    Planet tokė
    Posts
    227
    Uploads
    22

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    Quote Originally Posted by kapia View Post
    cfare thua!!!!!
    jo,jo mabje mire edhe ca dite kete nagra qe te ka mebtur dhe mos kerko me!
    hahah mir e ke ti

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    13-10-2008
    Posts
    335
    Uploads
    1

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    beni mire ta mbyllni kete teme se eshte turp ta lexoje njeri si te instaloj nagra 3

  6. #6
    Banned
    Join Date
    07-07-2009
    Location
    Planet tokė
    Posts
    227
    Uploads
    22

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    me mbyll let,,,,,,,,, po me zbulu esht veshtir

  7. #7
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    Djema mos beni si experta,anetari qe pyet eshte fillestar ne ket fushe dhe nuk di si funksionojne sistemet sat,nje here e nje kohe keni qene ju qe mund te benit keto lloj pyetjesh,ketu jemi te ndihmojme njeri-tjetrin e jo te shesim mend pa kujtuar te kaluaren se kemi qene te gjith si ai.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    07-07-2009
    Location
    Planet tokė
    Posts
    227
    Uploads
    22

    Re: Si mund ta instaloj NAGRA 3

    bravo -- miri01-- je shum i bukur tė gjith duhen te jen ksisoj si ju shum flmmm , asksush ska lindur me dituri ..

Similar Threads

  1. Question si te instaloj nje satelit me koke dyshe?
    By kapia in forum Albanian / Shqip
    Replies: 64
    Last Post: 01-09-2009, 21:06:52
  2. New kush mund tė me ndihmoj
    By lapushi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2009, 00:20:44
  3. Question si mund ta bej me emu key
    By kapoaug in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2009, 17:03:14
  4. Mund te ndodhe dhe keshtu?
    By SkinArt in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2008, 15:44:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •