Results 1 to 4 of 4

Thread: Help for updating topfield 5000ci

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    12-08-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Help for updating topfield 5000ci

    Is there anyone who can help me on some questions i have about the 5000ci model and how to send some keys in the receiver?

  2. #2

    Re: Help for updating topfield 5000ci

    there is however rather a little around nothing you have to use this tools both for the firm and for the keys "tfd-down.exe".

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    12-08-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Help for updating topfield 5000ci

    So except pdating the receiver manually with the tfd-down.exe i cannot do anything else (e.g enter manually some keys for some channels?)

  4. #4

    Re: Help for updating topfield 5000ci

    manually it enters the mený digita 121 and you find what serves you.excuses my English but it is not my language.

Similar Threads

  1. tf 5000ci
    By gouroun1 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 1
    Last Post: 20-03-2009, 12:10:48
  2. Question condor 5000ci solution with t*s
    By abdulai in forum Condor
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2008, 11:38:37
  3. Topfield 5000CI TPS AU Premiere OK Polsat OK
    By ranko8 in forum Topfield Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 19-01-2008, 17:54:09
  4. Premiere work on Topfield 5000CI
    By ranko8 in forum Topfield Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 29-12-2007, 21:40:54
  5. Topfield 5000Ci
    By rafeeqe_ak in forum Topfield
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2005, 22:53:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •