Results 1 to 9 of 9

Thread: The picture freezes on my DM

  1. #1
    New Member
    Join Date
    22-05-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    The picture freezes on my DM

    I have a serious problem with my Dreambox, I watch Digiturk channels on Eutelsat W3 7.

    On SNR and AGC it is 85% and BER is 0

    SNR 85%, the maximum signal control I can get.

    But the picture freezes and then the image running again after 0.5-1 min. and so keep it on so continuously. The signal is just as same when the picture freezes.

    I have a cardsharing, also connected to a server outside and there are a PC store here in Sweden who offer this and I have contact them they said the satellite is from far away and I wonder how the satellite can be long becuase Digiturk sends to Europe http://www.lyngsat-maps.com/maps/ew3a_eurb.html

    There is running ccam 2.1.1

    How can I fix this problem? or what is the problem?

  2. #2
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: The picture freezes on my DM

    Hi

    To get more signal, buy a bigger new dish & select a good LNB.

    Freez troubles are only from internet (Wifi bad, other internet user at the same time bad, peering like émule bad...)

    Try to scan internet stranglers...

    Good luck

  3. #3
    New Member
    Join Date
    22-05-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: The picture freezes on my DM

    Quote Originally Posted by laitram View Post
    Hi

    To get more signal, buy a bigger new dish & select a good LNB.

    Freez troubles are only from internet (Wifi bad, other internet user at the same time bad, peering like émule bad...)

    Try to scan internet stranglers...

    Good luck
    I don't think it depends on my dish becuase FTA channels as are available on Digiturk, like whole TRT channels and SkyTürk works perfect and picture is stable but when I change to the other card channel then the picture freezing.


    Do you think it could be wrong with their server that they have low internet speed, or there are too many customers to be charged to a one server?

    I have 100 Mbit/s connectivity.

  4. #4
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: The picture freezes on my DM

    Quote Originally Posted by powerxl View Post
    I don't think it depends on my dish becuase FTA channels as are available on Digiturk, like whole TRT channels and SkyTürk works perfect and picture is stable but when I change to the other card channel then the picture freezing.
    I don't say that can solve freez troubles, just for highter signal

    Do you think it could be wrong with their server that they have low internet speed, or there are too many customers to be charged to a one server?
    Yes I think so (try 2:00 to 5:00 am... usually low charge)
    I have 100 Mbit/s connectivity.
    I don't know if you're using Gbox or cccam but you can trace all activity to your dreambox by using specifc application.
    Gbox = Gbox control center but I don't know for cccam

  5. #5
    New Member
    Join Date
    22-05-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: The picture freezes on my DM

    Quote Originally Posted by laitram View Post
    I don't know if you're using Gbox or cccam but you can trace all activity to your dreambox by using specifc application.
    Gbox = Gbox control center but I don't know for cccam

    I have try it like you said at 2:00 to 5:00 am... and it was usually low charge not same at day.

    I use cccam cccam 2.0.11, can you find for ccam please?

  6. #6
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: The picture freezes on my DM

    Hi

    I never use cccam but try this software cccam-info http://www.satsupreme.com/showthread...ht=cccam+trace

    regards

  7. #7

    Re: The picture freezes on my DM

    Hello,

    I have same pb.
    I have tested this software but I don't find where I can see what is wrong about my connection?
    How to see why picture freeze??

    Thanks a lot
    K

  8. #8
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: The picture freezes on my DM

    Hi

    Contact "tonta" by mp he's cccam specialist & can solve visual traffic help

    regards

  9. #9

    Re: The picture freezes on my DM

    ok ,thanks

Similar Threads

  1. New TUTO - Diminuer les Freezes vPlug 2[1].3.3 Trep
    By -magnum- in forum French / Français
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2013, 13:07:15
  2. Freezes with SkyItaly via mgcamd
    By RSchally in forum Newcamd Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 25-11-2009, 15:30:38
  3. multicanal freezes sur yumatu mx series
    By chanisca in forum Yumatu
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2009, 14:21:40
  4. cherokee 9000 ng4 and gbox freezes
    By Didden in forum Worldsat
    Replies: 0
    Last Post: 20-03-2009, 13:20:38
  5. Prem without freezes strem
    By diden in forum Stream
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2008, 02:09:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •