Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: problem me V-TECH Z950

  1. #1

    problem me V-TECH Z950

    Pershenderje :cuna

    kam ne dore nje 2aparate v tech z950 dhe pajiseje per leximin ekartes dhe 2 paisje per te zevendesuar karten ne aparat
    .por problemi eshte se nuk me kryhet funksioni qe une kerkoj pra me nje karte te shof ne dy aparate ne shtepi megjithe se kam keteo pajisje e tjera. Pajisja ku fus karten smart ka 4 vende per te lidhur 4 aparate.kur bej lidhjet e duhura apartati dvb me nxjer mesazhin
    sistem i coduar ose probleme me karten.per te sqaruar edhe me shume po postoj edhe fotot e aparat dhe te paisjeve.
    Paisjet nuk kane ndonje emertim.shpresoj qe dikush te me ndihmoje per kete problem.
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Re: problem me V-TECH Z950

    ka munsi qe paisja krysore me mos lexu conax mundet me supotu te tjera sistemme si irdeto e ......me cardsplitera me vale do e kishe kry punen ma mire e pa mundim.

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: problem me V-TECH Z950

    me duket dhe mua qe shplideri qe ke marr eshte per irdeto z.sepse conax i ka te gjitha (metalliket) e chipit te kartes...ne jap ndonje informacion cfare softi ka tek menu information...me sa di keto jan clone e opticumit...mund te behet dhe ndryshe pa shplider por me pare na jep informacion softin psh.chip 5119...HOUSE .Me sa di kjo aparatur luan nova shkelqyeshem ndoshta ke ber gabim ai qe ta ka dhene sepse conaks ka 8 penza por ke dhe nje rrug tjeter shtyp9339 ...

  4. #4

    Re: problem me V-TECH Z950

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    me duket dhe mua qe shplideri qe ke marr eshte per irdeto z.sepse conax i ka te gjitha (metalliket) e chipit te kartes...ne jap ndonje informacion cfare softi ka tek menu information...me sa di keto jan clone e opticumit...mund te behet dhe ndryshe pa shplider por me pare na jep informacion softin psh.chip 5119...

    pershendetje cuna. Aparati v-tech z950 po te fus sc. Te dga i hap kanalet e paketes por kur une dua qe sc ta vendos tek kutia si ne fig e mesiperme qe te kerm mundesi te shoh ne dy ose me shume aparate nuk me punon.sa per infoirmacionin e softit te aparatit ne moment qe te shkoj ne shtepi do ta fotog. Dhe te gjitha te dhenat do i postoj .

  5. #5

    Re: problem me V-TECH Z950

    pershendetje . aparati V-TECH Z 950 ka keto te dhena si ne figuren e meposhtme.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: problem me V-TECH Z950

    Provo Nje Here Me Radhe Keto dy SW

  7. #7
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: problem me V-TECH Z950

    Quote Originally Posted by cufo View Post
    Pershenderje :cuna

    kam ne dore nje 2aparate v tech z950 dhe pajiseje per leximin ekartes dhe 2 paisje per te zevendesuar karten ne aparat
    .por problemi eshte se nuk me kryhet funksioni qe une kerkoj pra me nje karte te shof ne dy aparate ne shtepi megjithe se kam keteo pajisje e tjera. Pajisja ku fus karten smart ka 4 vende per te lidhur 4 aparate.kur bej lidhjet e duhura apartati dvb me nxjer mesazhin
    sistem i coduar ose probleme me karten.per te sqaruar edhe me shume po postoj edhe fotot e aparat dhe te paisjeve.
    Paisjet nuk kane ndonje emertim.shpresoj qe dikush te me ndihmoje per kete problem.
    Atehere po bejme dicka tjeter per te mos u marre shume me fjale pasi vertet nuk mund ta gjejme nga fotoja ne e ka fajin paisja e spliterit apo jo.
    Te dy aparatet leri me ate sw qe kane ose hidhi ate tjetrin qe te kane postuar ketu. Mbasi ti kesh bere kete te duhet te hysh ne menu-ne dytesore te aparatit me 9339 dhe te kalosh njerin nga aparatet tek opsioni si server dhe tjetrin si klient, me pas vendose karten tek aparti qe e ke bere server dhe me pas merr nje kabell RS 232 nga ata qe ben programimin e aparateve dhe lidhi tek te dy portat seriale qe kane mbrapa aparatet, duke bere kete gje ti ke eleminuar spliterin qe doje te vendosje dhe ne te njejten kohe ke fituar krijimin e nje sharing te rri por ne nje forme tjeter. Kjo menyre ka vetem nje gje te keqe pasi nuk mund te lidhesh me teper se dy aparate.
    Shpresoj qe kjo te te ndihmoje te arrish ate qe do dhe te ta zgjidhe problemin si dhe besoj se eshte e vetmja menyre e mundshme si dhe me pak e kushtueshme.Pershendetjet e mija.

  8. #8

    Re: problem me V-TECH Z950

    Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Atehere po bejme dicka tjeter per te mos u marre shume me fjale pasi vertet nuk mund ta gjejme nga fotoja ne e ka fajin paisja e spliterit apo jo.
    Te dy aparatet leri me ate sw qe kane ose hidhi ate tjetrin qe te kane postuar ketu. Mbasi ti kesh bere kete te duhet te hysh ne menu-ne dytesore te aparatit me 9339 dhe te kalosh njerin nga aparatet tek opsioni si server dhe tjetrin si klient, me pas vendose karten tek aparti qe e ke bere server dhe me pas merr nje kabell RS 232 nga ata qe ben programimin e aparateve dhe lidhi tek te dy portat seriale qe kane mbrapa aparatet, duke bere kete gje ti ke eleminuar spliterin qe doje te vendosje dhe ne te njejten kohe ke fituar krijimin e nje sharing te rri por ne nje forme tjeter. Kjo menyre ka vetem nje gje te keqe pasi nuk mund te lidhesh me teper se dy aparate.
    Shpresoj qe kjo te te ndihmoje te arrish ate qe do dhe te ta zgjidhe problemin si dhe besoj se eshte e vetmja menyre e mundshme si dhe me pak e kushtueshme.Pershendetjet e mija.
    pershendetjet e mija Aldo 224.ne kete moment aparatet bashke me paisjet i ktheva ku i mora per te mi testuar ata ne rast se nuk do behet gje atehere do ti mar dhe do te vazhodj me formen qe ti me jep.
    Shume faleminderit prej jush

  9. #9
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: problem me V-TECH Z950

    Quote Originally Posted by cufo View Post
    pershendetjet e mija Aldo 224.ne kete moment aparatet bashke me paisjet i ktheva ku i mora per te mi testuar ata ne rast se nuk do behet gje atehere do ti mar dhe do te vazhodj me formen qe ti me jep.
    Shume faleminderit prej jush
    Ajo qe une e kam thene me lart eshte e testuar dhe punon shume me mire si dhe te kursen leket per te mos blere ate paisje qe kushton goxha ma do mendja.
    U thuaj atyre ku e bleve se do i mbash ashtu te thjeshte dhe beje keshtu si te thashe une dhe e ke ok nese do qe te lidhesh vetem dy aparate, ndersa nese do me teper atehere te duhet ta blesh ate paisje. pershendetje

  10. #10
    Member redi 95's Avatar
    Join Date
    24-08-2010
    Location
    Albania
    Posts
    87
    Uploads
    0

    Re: problem me V-TECH Z950

    Prsh Djema,Prsh mjeshter Njaziu Gezuar festat,tani problemi im eshte ky kam nje V-tech me keto te dhena:
    hardw - 5119
    sof -2.3.81
    loader 1.6.0
    por e provova ti shkarkoja nje softe por nuk e mer ,ndonje ndihme mjashter Njazi

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tutorial Guide for updating the clarke-tech/guia paso paso para actualizar el clarke-tech
    By CurroHD in forum Clarke-Tech / Xtrend Information and Tutorials
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2017, 19:00:31
  2. Tutorial Dr.HD F16>Clarke-Tech/Clarke-Tech>Dr.HD F16/Repair-Reparar Ctech
    By CurroHD in forum Clarke-Tech / Xtrend Information and Tutorials
    Replies: 24
    Last Post: 12-12-2015, 17:57:57
  3. Problem C-TECH 179p (Rai and Mezzo)
    By CurroHD in forum Clarke-Tech / Xtrend
    Replies: 1
    Last Post: 21-10-2009, 18:41:34
  4. c-tech
    By yannis in forum Clarke-Tech / Xtrend
    Replies: 0
    Last Post: 22-07-2009, 18:24:41
  5. Clarke-Tech Setting by GioppyGio® Update 01/12/2008 per Plus e normal Clarke-Tech 310
    By GioppyGio in forum Clarke-Tech / Xtrend Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2008, 13:51:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •