View Poll Results: How did you find this?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Excellent

    10 40.00%
  • Good

    5 20.00%
  • Normal

    5 20.00%
  • Bad

    2 8.00%
  • Very Bad

    3 12.00%
Results 1 to 6 of 6

Thread: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Thumbs up MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    Hi dudes,

    1. Install MyTheater 3.33.5
    2. Download MolyMyTheatre.zip and extract it
    3. Copy MolyMyTheatre.exe in the root directory of MyTheatre
    4. Delete original shurtcut of MyTheatre and create a shortcut of MolyMyTheatre.exe in the desktop
    5. Run MyTheatre and create a schedule
    6. Go to Control Panel > Schedule Tasks, righ click on the schedule task for MyTheatre and hit on Properties
    7. Rename MTStart.exe to MolyMyTheatre.exe and press OK

    8. Done!

    9. Have fun!

    Moly

    PS,
    Please drop me the result. I tested it today twice and captured a movie from Multivision named "The Last Shot" and something from BBC Prime for about 1:30" and its OK.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    10-01-2006
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    I am a little unclear...

    Does this mean that I need to change the Scheduled Tasks Properties every time I schedule a recording or is this a one time change?

    Why do I need to run MyTheatre to schedule a recording instead of running your loader?

    Also what is the easiest way to run your loader using the twinhan remote, is it even possible.

    Thanks

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    Quote Originally Posted by zag1958
    I am a little unclear...

    Does this mean that I need to change the Scheduled Tasks Properties every time I schedule a recording or is this a one time change?

    Why do I need to run MyTheatre to schedule a recording instead of running your loader?

    Also what is the easiest way to run your loader using the twinhan remote, is it even possible.

    Thanks
    You could simply create a shortcut of the loader in ur desktop and run it to watch... and recorde.. and if you need to use a remote control you must asign the power botton on ur remote control to the loader..

    u have to change Schedule task everytime you create a schedule..
    if you dont use schedule then u dont need to do anything..

    have fun

  4. #4
    New Member
    Join Date
    18-03-2005
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    Thank you verry much moly
    Koeter

  5. #5
    New Member
    Join Date
    10-01-2006
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    Well, the recording works but live TV still freezes at the one hour point. All the loaders I have tried freeze the picture after the one hour or so has passed. I guess SAAR is just too good for the hackers.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre 3.3.5 Loader + Schedule

    Well,

    It's only for recording on schedule when ur not home or whatever..

Similar Threads

  1. starsat LOADER 1500D-1600D-1900D SUPER_MKII STB5518 loader
    By matsatse in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 14-07-2007, 15:04:51
  2. MyTheatre v3.35.3 crack-not a loader works great!
    By CaptainHowdy in forum DVB Software and Tools
    Replies: 10
    Last Post: 27-06-2006, 05:59:30
  3. MyTheatre v3.33.5 Actual Crack-Not A Loader!
    By CaptainHowdy in forum DVB Software and Tools
    Replies: 6
    Last Post: 19-05-2006, 20:32:08
  4. MyTheatre 3.33.5 Loader 12/27/05
    By CaptainHowdy in forum DVB Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2006, 00:38:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •