Pershendetje te gjitheve, jam i ri dhe disponoj nje Vantage X121SCI, duke kerkuar neper internet per te updatuar aparatii tim gjeta kete forum. Shpresoj te gjej ate qe me duhet ketu, ja kalofshi mire te gjithe.