TV VLAANDEREN 'te huur'

In navolging van TéléSAT biedt TV VLAANDEREN digitaal nu ook de mogelijkheid om de benodigde apparatuur te huren. Hierdoor vallen de aanschafskosten voor een nieuwe abonnee een stuk lager uit en moet de drempel voor het overstappen op satellietontvangst worden verlaagd.

Hiermee wordt de goedkoopste huurformule gelanceerd voor HD-apparatuur in Vlaanderen, dit vanaf 5,95 euro / maand. TV VLAANDEREN biedt zowel een set met een HD-ontvanger als een set met een HD-recorder te huur aan. Beide sets bevatten de nieuwste MPEG4 HD-technologie. Met deze nieuwe huurformules wil TV VLAANDEREN nog meer Vlamingen aantrekken die voordien de aankoop van de hardware voor digitale en HD televisie-ontvangst minder evident vonden.

Voor deze huurformules gaat TV VLAANDEREN resoluut voor de nieuwste apparatuur en biedt de HD-ontvangers aan met de MPEG4-technologie inclusief. Wanneer een klant kiest voor het huuraanbod, heeft deze de keuze uit twee ontvangers: een gewone HD-ontvanger of een HD-recorder met 320 GB harde schijf.