Results 1 to 2 of 2

Thread: topfield 3000

  1. #1
    New Member
    Join Date
    06-01-2008
    Posts
    4
    Uploads
    0

    topfield 3000

    salve a tutti qualcuno mi sa dire come inserire le chiavi biss a mano su questo decoder?
    grazie a tutti

  2. #2
    ***** oberleutnant maibach's Avatar
    Join Date
    21-01-2006
    Location
    my country
    Posts
    5,249
    Uploads
    39

    Re: topfield 3000

    Quote Originally Posted by slash89 View Post
    salve a tutti qualcuno mi sa dire come inserire le chiavi biss a mano su questo decoder?
    grazie a tutti
    Non lo conosco il tuo deco prova a vedere qui prima se trovi qualke info,Ciauz

Similar Threads

  1. topfield 3000 ci pro
    By twister1970 in forum Italian / Italiano
    Replies: 6
    Last Post: 30-08-2009, 09:46:14
  2. topfield TS3000ci & g@MM@???
    By redcom7 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 16
    Last Post: 14-05-2009, 19:35:01
  3. Replies: 0
    Last Post: 29-12-2008, 14:37:10
  4. Topfield TF3000CIPPRO Help !
    By fabfantomas in forum Topfield
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2006, 12:03:22
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-10-2006, 13:30:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •