Results 1 to 4 of 4

Thread: conax problem

  1. #1

    Exclamation conax problem

    Hi Dear

    I have problem with the joker cam ; it doesn’t work with the original conax cards ; please advice me what to do .
    Thanks



  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    02-04-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: conax problem

    Joker is not working with conax cards.
    You have to use a Conax Cam.

  3. #3

    Smile Re: conax problem

    Dear

    I try the conax cam v4.0 and it dosn't work to.


    Thanks

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    23-07-2005
    Posts
    126
    Uploads
    0

    Re: conax problem

    What card colour do you have?Some of them are already paired with combobox...some of them it´s not possible to do logging...but most of them work in Dragon modul without problems

Similar Threads

  1. Conax ou Não Conax?! Eis a questão.
    By jcpr in forum Portuguese / Português
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-2012, 23:52:18
  2. New Locals-->sexontv conax card, redlight Premium Conax Card Viasat(nds)
    By johnymu in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 22-11-2009, 15:29:09
  3. Question Conax cam
    By asim.23 in forum Conax
    Replies: 0
    Last Post: 30-10-2008, 18:27:38
  4. Conax
    By babar in forum Polish / Polski
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2006, 07:27:03
  5. Conax
    By BLEDI in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 04-11-2005, 03:41:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •