Results 1 to 8 of 8

Thread: Edision trojan

  1. #1
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Join Date
    08-11-2009
    Location
    /gtp
    Posts
    4,151
    Uploads
    21

    Edision trojan

    Hi
    I have bought an Edision trojan reciever and because I am totally new with recievers and satellites general, can someone tell me what tools and softwares I need to put Softcam files and keys to the reciever?
    And how I must do it?
    Thanks in advance

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    12-06-2008
    Location
    Italia
    Posts
    444
    Uploads
    0

    Re: Edision trojan

    Quote Originally Posted by douros View Post
    Hi
    I have bought an Edision trojan reciever and because I am totally new with recievers and satellites general, can someone tell me what tools and softwares I need to put Softcam files and keys to the reciever?
    And how I must do it?
    Thanks in advance
    Hi friend,
    you need a nullmodem cable to modify the box,then you need ftlink that is the program to send the patched firmware to the box,you have to click on "Update All" and select the firmware you need,you can find the firmware that you need here:http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=93850
    and wait untill the process is COMPLETELY FINISHED otherwise you can throw away the box...
    If you need ftlink just tell me and i'll send you.
    If you need any other explanation just tell

    Regards,
    Marco.

  3. #3

    Re: Edision trojan

    can we put the softcamkey with usb?without null cable and pc!

  4. #4
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Join Date
    08-11-2009
    Location
    /gtp
    Posts
    4,151
    Uploads
    21

    Re: Edision trojan

    Quote Originally Posted by marchinho91 View Post
    Hi friend,
    you need a nullmodem cable to modify the box,then you need ftlink that is the program to send the patched firmware to the box,you have to click on "Update All" and select the firmware you need,you can find the firmware that you need here:http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=93850
    and wait untill the process is COMPLETELY FINISHED otherwise you can throw away the box...
    If you need ftlink just tell me and i'll send you.
    If you need any other explanation just tell

    Regards,
    Marco.
    Hi mate and thanks for answer.
    I have sent this firmware to the box from the inside menu, using just a usb stick
    Can I do the same with the Softcam files?
    Without the FTlink soft and the nullmodem cable?
    Thanks in advance

  5. #5
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Join Date
    08-11-2009
    Location
    /gtp
    Posts
    4,151
    Uploads
    21

    Re: Edision trojan

    Quote Originally Posted by marchinho91 View Post
    Hi friend,
    you need a nullmodem cable to modify the box,then you need ftlink that is the program to send the patched firmware to the box,you have to click on "Update All" and select the firmware you need,you can find the firmware that you need here:http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=93850
    and wait untill the process is COMPLETELY FINISHED otherwise you can throw away the box...
    If you need ftlink just tell me and i'll send you.
    If you need any other explanation just tell

    Regards,
    Marco.
    marchinho91 can you send me the ftlink program plz?
    Can you tell me also if the trojan have a secret menu and how I activate it?
    Thanks in advance

  6. #6
    VIP Member
    Join Date
    12-06-2008
    Location
    Italia
    Posts
    444
    Uploads
    0

    Re: Edision trojan

    Quote Originally Posted by douros View Post
    Hi mate and thanks for answer.
    I have sent this firmware to the box from the inside menu, using just a usb stick
    Can I do the same with the Softcam files?
    Without the FTlink soft and the nullmodem cable?
    Thanks in advance
    It is probably possible to send the firmware by Usb,but i can't tell you that,because i have an Edision 2100FTA and an Edision 2620CxCi,and they have no Usb ports.But I think that you can also send softcams by Usb!
    I'm sending you FtLink by PM

  7. #7
    VIP Member
    Join Date
    12-06-2008
    Location
    Italia
    Posts
    444
    Uploads
    0

    Re: Edision trojan

    Quote Originally Posted by douros View Post
    marchinho91 can you send me the ftlink program plz?
    Can you tell me also if the trojan have a secret menu and how I activate it?
    Thanks in advance
    I don't think that edisions have special and secret menu.
    In my boxes i have to go on:
    Menu
    System setting(The fourth choise)
    System(again the fourth choise) and then
    Red button
    and you enter in the Key menu!;)

  8. #8
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Join Date
    08-11-2009
    Location
    /gtp
    Posts
    4,151
    Uploads
    21

    Re: Edision trojan

    Thanks for your answers mate.
    I let you know that I 've got the ftlink program, where you sent me

Similar Threads

  1. Update Edision Trojan Firmware
    By marchinho91 in forum Edision Firmware
    Replies: 3
    Last Post: 17-02-2013, 22:09:03
  2. Question Question / Erwtisi Edision Trojan Info Language
    By Anepisimos in forum Edision
    Replies: 2
    Last Post: 18-11-2009, 19:50:27
  3. Backup user settings Edision Trojan
    By megasasser in forum Edision
    Replies: 1
    Last Post: 13-09-2009, 18:43:08
  4. Edision Trojan
    By COISF in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 13-07-2009, 16:29:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •