Results 1 to 3 of 3

Thread: NewCS + Diablo Wi-Fi

  1. #1

    NewCS + Diablo Wi-Fi

    Please hekp me, I have AzBox HD with NewCS server and I need to share card with Diablo Wi-Fi. I tried everything, but Diablo still write not connected. Have you got some functional newcs.xml and newcamd.cfg? Thank you for your answer.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    15-03-2006
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: NewCS + Diablo Wi-Fi

    hi you most set N: first in the line

  3. #3
    Senior Member brussel1's Avatar
    Join Date
    09-04-2005
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Re: NewCS + Diablo Wi-Fi

    It is the same for me......try to connect AZBOX><DIABLO WIFI.

    Any help?

Similar Threads

  1. Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj
    By studiounivers in forum Albanian / Shqip
    Replies: 905
    Last Post: 05-02-2017, 20:29:15
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 00:21:21
  3. exchange local dolce+maxpak nlines (NEWCS ) ALL LOCAL NEWCS
    By iulian.n in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 25-12-2009, 19:41:21
  4. Update exchange local dolce+maxpak nlines (NEWCS ) ALL LOCAL NEWCS
    By iulian.n in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 24-12-2009, 15:32:58
  5. Exchange only Newcs to Newcs
    By faisal53 in forum CCcam Exchange: in NewCS
    Replies: 0
    Last Post: 27-08-2009, 16:07:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •