Results 1 to 9 of 9

Thread: Kerkoje ndihme

  1. #1

    Thumbs up Kerkoje ndihme

    Kmame nje home switch me 4 dalje dhe dua ti beje lidhjen me 4 dekodera qe te punojen me nje karte .
    Swich ka te shkruar dc 9-12 v 100 ma hirja shkruan (master) kurse dalja per aparatet e tjere eshte (slaver s1 s2 s3 s4 s5 ) kokat e fishave swutch i ka si te telefinave me kater fie .
    Me keta aparate deri ne dy i kame lidhure me suksese me fishe rs 232 5 me 5 2 me 3 dhe 3 me 2 ,kurse me switch nuke e beje dote lidhjen me ase nje aparate nese mundeni te me ndihmoni me thni si te veproje
    faleminderit.

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Kerkoje ndihme

    ne rradhe te pare na thuaj cfare aparature ke MODEL

  3. #3
    Senior Member aldo224's Avatar
    Join Date
    08-10-2008
    Posts
    301
    Uploads
    0

    Re: Kerkoje ndihme

    Quote Originally Posted by jorida2008 View Post
    Kmame nje home switch me 4 dalje dhe dua ti beje lidhjen me 4 dekodera qe te punojen me nje karte .
    Swich ka te shkruar dc 9-12 v 100 ma hirja shkruan (master) kurse dalja per aparatet e tjere eshte (slaver s1 s2 s3 s4 s5 ) kokat e fishave swutch i ka si te telefinave me kater fie .
    Me keta aparate deri ne dy i kame lidhure me suksese me fishe rs 232 5 me 5 2 me 3 dhe 3 me 2 ,kurse me switch nuke e beje dote lidhjen me ase nje aparate nese mundeni te me ndihmoni me thni si te veproje
    faleminderit.

    Dhe me kete eshte e njejta gje si tek fisha RS 232 ku lidhja eshte e njejte si tek kjo fishe. Por per ti perdorur keto tipe switch-i shiko gjeji dhe fishat e RS qe te jene me hyrje me koke prej tel dhe kur ti besh kokat thjesht do i nderosh krahun e telave dhe me pas i ke ok. Nuk e di ne me kupton por ka fisha RS232 qe jane vetem si koka dhe nga mbrapa kane nje hyrje me koke prej telefoni qe perdoret per te kryer nje lidhje te shpejte dhe me tela te gjate. Keto jane fisha qe perdoren tek keta switche. Ne Tirane ka nga ky model. Shpresoj te te kem ndihmuar.

  4. #4

    Thumbs up Re: Kerkoje ndihme

    faleminderit per ndihmen e zgjidha si problem.
    faleminderi shume qe jeni te gacem per te ndihmuar.

  5. #5
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: Kerkoje ndihme

    Quote Originally Posted by jorida2008 View Post
    faleminderit per ndihmen e zgjidha si problem.
    faleminderi shume qe jeni te gacem per te ndihmuar.
    dakort, por sna the si e zgjidhe, ne menyre qe dikush po te kete kte problem te pakten nuk humb kohe dhe hap tema te njejta.
    nese ke mundesi dhe kohe na e shpjego si veprove.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    02-10-2007
    Posts
    112
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: Kerkoje ndihme

    fiku ka me te thjeshta ka me uarles qe mund te lidhesh deri ne 8 cope kjo eshte shume e thjeshte shikoje kete ne videomund te lidhesh deri ne 8 cope si kjo demethene deri ne 8 aparate mund ti lidhesh me uarles emri eshte spliter wtr-1 shikoje dhe ne video

  7. #7
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: Kerkoje ndihme

    Quote Originally Posted by vorribomsi View Post
    fiku ka me te thjeshta ka me uarles qe mund te lidhesh deri ne 8 cope kjo eshte shume e thjeshte shikoje kete ne videomund te lidhesh deri ne 8 cope si kjo demethene deri ne 8 aparate mund ti lidhesh me uarles emri eshte spliter wtr-1 shikoje dhe ne video
    rrofsh, por se kisha per vete infon, mua nuk me duhet. thjesht te ishte zgjidhja e shkruar per te ardhmen.

    tek file ke harruar ti vendosesh .avi filmit.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    02-10-2007
    Posts
    112
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: Kerkoje ndihme

    hi mirmbrema te gjitheve i hudha nje bekap sifteam po sme lidhet me goftp qe ti hudh clinen nuk e di se cfare pasuordi ka ky programi sifteam dhe cfare userneimi ..e kaqm provuar dhe me pasuordine vjeter root dhe pas dreambox por nuk lidhet me bekap tjeter punon shume mire dhe lidhet pa probleme ju lutem me ndihmoni faleminderit dhe rrespekte te gjitheve

  9. #9
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: Kerkoje ndihme

    Quote Originally Posted by vorribomsi View Post
    hi mirmbrema te gjitheve i hudha nje bekap sifteam po sme lidhet me goftp qe ti hudh clinen nuk e di se cfare pasuordi ka ky programi sifteam dhe cfare userneimi ..e kaqm provuar dhe me pasuordine vjeter root dhe pas dreambox por nuk lidhet me bekap tjeter punon shume mire dhe lidhet pa probleme ju lutem me ndihmoni faleminderit dhe rrespekte te gjitheve
    sifteam e ka:

    user=root
    pass=sifteam

Similar Threads

  1. Question Ndihme per SAT +
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 17
    Last Post: 15-01-2011, 10:19:46
  2. Question Ndihme
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 13-08-2009, 17:27:20
  3. ndihme
    By angelo_dr in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 00:54:39
  4. ndihme!!!!
    By gabeli in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 20-01-2009, 19:35:21
  5. Kerkoje softwer-in e Digitalb
    By fatua01 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 7
    Last Post: 16-10-2008, 14:04:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •