Results 1 to 1 of 1

Thread: Hoogtepunten BVN TV in december

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Hoogtepunten BVN TV in december

  Hoogtepunten BVN TV in december

  In december is er op BVN weer een hoop te beleven. Kijk in Metropolis naar de wereld door de ogen van lokale filmmakers, speel vanaf de bank mee met Zo vader zo puberzoon en geniet van André Rieu’s concert in Maastricht. Daarnaast blikken zowel BVN als de Wereldomroep terug op een bewogen 2009. En op www.wereldomroep.nl/griep blijven Nederlanders in het buitenland op de hoogte van alle relevante informatie over de Mexicaanse griep.

  Metropolis

  Metropolis kijkt door de ogen van lokale filmmakers naar de wereld. Hun verhalen spelen zich vaak buiten de focus van de nieuwsmedia af, maar laten evengoed zien hoe de wereld er anno 2009 voorstaat. Hiermee is Metropolis een multimediaal podium, waarop een eigen, oorspronkelijke vorm van buitenlandberichtgeving gestalte krijgt.

  Metropolis (VPRO) wordt vanaf 2 december uitgezonden op BVN.

  De Vakantiedokter

  Drie weken naar de zon: voor honderdduizenden Nederlanders is dat de ultieme vakantie. Maandenlang leven ze er naartoe, maken ze plannen voor wat ze allemaal gaan doen en zetten ze geld opzij om al die leuke dingen ook te kunnen betalen. Niets lijkt een onbezorgde vakantie in de weg te staan. Maar wat moet je doen als je ziek wordt in het buitenland? Hoe leg je in het Portugees uit dat je misselijk bent of dat je al dagen pijn in je buik hebt? Gelukkig is in het Portugese Albufeira de Nederlandse huisarts Heino Folmer, om wie deze nieuwe dertiendelige serie De Vakantiedokter draait.

  De Vakantiedokter (AVRO) wordt vanaf 3 december uitgezonden op BVN.

  Marc Marie in ’t wild

  In het achtdelige programma Marc-Marie in ’t wild gaat cabaretier Marc-Marie Huijbregts op zoek naar de meest gevaarlijke dieren van de Afrikaanse savanne. In elke aflevering spoort Marc-Marie een wild dier op en krijgt hij de opdracht om deze zo dicht mogelijk te benaderen. Als bewijs dat het gelukt is, moet hij met het dier op de foto.

  Marc Marie in ‘t Wild (NCRV) wordt vanaf 15 december elke werkdag uitgezonden op BVN.

  Zo vader zo puberzoon

  De klassieker Zo Vader Zo Zoon komt deze winter terug op BVN! In de eigentijdse versie Zo Vader Zo Puberzoon moeten drie bekende Nederlanders achterhalen wie van de vier mogelijke puberzonen de enige echte zoon van de vader op de stoel is. Dit vrolijke familiespel wordt in goede banen geleid door presentatrice Caroline Tensen. Vaste panel-leden zijn rapper Ali B en Paulien Mol, beter bekend als voormalig model en presentatrice Paulien Huizinga.

  Zo vader zo puberzoon (NCRV) wordt vanaf 22 december elke werkdag uitgezonden op BVN.

  André Rieu

  De afgelopen zomer gaven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland: het Vrijthof in Maastricht.

  Na zijn succesvolle tournee door Australië was de koning van de wals weer terug in zijn geboortestad Maastricht voor een 'thuiswedstrijd'. Kosten noch moeite zijn gespaard om van dit bijzondere optreden een ongekend muzikaal feest te maken.

  Deel 1 van André Rieu (TROS) wordt op 24 december uitgezonden op BVN; deel 2 is op 28 december te zien.

  Oranje jaaroverzicht

  Een terugblik op een veelbewogen jaar voor de Oranjes. Een jaar dat vooral werd gedomineerd door de aanslag in Apeldoorn, op Koninginnedag 2009. De presentatie is in handen van Astrid Kersseboom.

  Oranje jaaroverzicht (NOS) wordt op 23 december uitgezonden op BVN.

  Alles is liefde

  Alles is Liefde is één van die zeldzaam geslaagde films waar je onophoudelijk geamuseerd naar blijft kijken. Ongeremd in sentiment en voorzien met een voor het genre goed afgewogen dosis humor, helpt deze komedie de Nederlandse film naar een hoger niveau. In de film ontdekken zes koppels dat liefde overal is en dat ze het allemaal willen. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komt ook de goede afloop dichterbij.

  Alles is liefde (VARA) wordt op 26 december uitgezonden op BVN.
  Attached Images Attached Images

Similar Threads

 1. Info Premiere Direkt TV Listing December 19 to December 26
  By <<ELVIS>> in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 19-12-2008, 12:46:19
 2. Info Taquilla TV Listing December 18 to December 25
  By <<ELVIS>> in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 19-12-2008, 12:27:08
 3. New Premiere Direkt TV Listing: December 12 to December 19
  By <<ELVIS>> in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 12-12-2008, 22:54:57
 4. Premiere Direkt TV Listing: December 5 to December 12
  By <<ELVIS>> in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 05-12-2008, 12:53:26
 5. Taquilla TV Listing: December 4 to December 11
  By <<ELVIS>> in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 05-12-2008, 01:46:01

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •