Results 1 to 7 of 7

Thread: TechniSat MF4-S !!!

  1. #1
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Exclamation TechniSat MF4-S !!!

    Kam nje aparat TechniSat MF4-S dhe kam harruar pinin ka pas 0000 tani nuk e mabaj mend se sa e kam vendos...

    Kam bere disa teste por skam mund ta zbllokoj,kam kontrolluar per master pin por skam gjet.

    A ka njeri info per kete problem? ose ndonje program qe ta fshij ta bej gjendje fabrike...

    (Eshte aparati qe ka dhene DigitAlbi ne fillim)

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    Provo nje here kete

  3. #3
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    E kam provuar dhe kete por nuk jep rezultat.

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    Technisat

    3472 - 2374 -7176 – 2606 – 1470 -2441-3724 – 1250 - 6893

  5. #5
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    Ok.Do i provoj e do them.

    Faleminderit!

  6. #6
    Banned
    Join Date
    16-03-2009
    Location
    Vlore
    Posts
    661
    Uploads
    0

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    Miri 01 ,meqe dhe une kam nje aparat si ky,desha te pyes.Sa here fiket si aparat dhe ndizet perseri fillon instalimin nga e para duke u programuar LNB 1 Astra dhe LNB 2 Hot Bird dhe fshin gjithe listen e kanaleve qe ishin memorizuar me pare.Pyetja ime eshte te ndodh edhe ty e njejta gje,dhe cfare zgjidhje i ke dhene nqs te ka ndodhur.Une azhornimin e softwerit dhe listen e kanaleve e bej te sateliti Astra 19.2 Fr12604/h/22000

  7. #7
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: TechniSat MF4-S !!!

    Quote Originally Posted by balili View Post
    Miri 01 ,meqe dhe une kam nje aparat si ky,desha te pyes.Sa here fiket si aparat dhe ndizet perseri fillon instalimin nga e para duke u programuar LNB 1 Astra dhe LNB 2 Hot Bird dhe fshin gjithe listen e kanaleve qe ishin memorizuar me pare.Pyetja ime eshte te ndodh edhe ty e njejta gje,dhe cfare zgjidhje i ke dhene nqs te ka ndodhur.Une azhornimin e softwerit dhe listen e kanaleve e bej te sateliti Astra 19.2 Fr12604/h/22000
    Ke problem nga tensioni ,sa here qe ka luhatje tensioni ty te behet resiveri gjendje fillestare,vendos ndonje stabilizator per normalizimin e rymes.

Similar Threads

  1. Info TechniSat expands in UK
    By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 31-03-2009, 09:32:08
  2. new soft for Technisat?
    By player in forum TechniSat
    Replies: 1
    Last Post: 22-06-2008, 07:54:43
  3. Technisat mf4
    By katrori in forum Albanian / Shqip
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-2007, 15:30:08
  4. Technisat Drivers 4.3.3 New
    By TheSkull in forum DVB Drivers
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2006, 12:07:19
  5. technisat digital ps
    By daniboy in forum Romanian / Romānă
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2005, 19:45:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •