Results 1 to 6 of 6

Thread: Skystar HD 2 fara semnal

  1. #1

    Skystar HD 2 fara semnal

    Salutare la toata lumea. Eu am de un an si ceva o placa DVB Skystar 2 HD, recent am cumparat programul DVBViewer si am renuntat la Progdvb, am folosit noul program timp de 2 zile si a functionat perfect apoi am descarcat noi skin-uri pt. dvbviewer le-am copiat in folderul aplicatiei si cand am incercat sa schimb alt skin dvbviewer s-a blocat cateva secunde iar apoi nu mai aveam semnal. Am repornit aplicatia crezand ca va reveni semnalul dar nu imi mai apare semnal deloc orice program as folosi am incercat toate programele pe care le-am gasit (progdvb, altdvb, dvbdream, mytheatre) dar nimic, am reinstalat windows-ul, am montat placa pe alt computer dar tot nimic nu mai apare semnalul. Vreau sa precizez ca antena e montata bine am semnal optim deci nu e o problema de la antena. Stie cineva care ar putea fi problema? Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    19-06-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: Skystar HD 2 fara semnal

    Cablul sau LNB-ul...? Verifica instalatia ta cu alt receptor sau alta placa. Mi-e greu sa cred ca un skin poate sa-ti faca ceva la placa....(nu ar fi imposibil!)
    Daca ai mai reinstalat si windows-ul excludem vreo problema de driver....deci ori instalatia ...ori placa.
    Ps: Un LNB poate sa moara brusc si fara a da semne in prealabil. Dar deregula pe vremea asta din cauza condensului, oxideaza tare miezul din cablul coaxial, exact acolo unde nu trebuie. In mufa de legatura, cablu LNB!

  3. #3

    Re: Skystar HD 2 fara semnal

    Quote Originally Posted by luluvasiliu View Post
    Cablul sau LNB-ul...? Verifica instalatia ta cu alt receptor sau alta placa. Mi-e greu sa cred ca un skin poate sa-ti faca ceva la placa....(nu ar fi imposibil!)
    Daca ai mai reinstalat si windows-ul excludem vreo problema de driver....deci ori instalatia ...ori placa.
    Ps: Un LNB poate sa moara brusc si fara a da semne in prealabil. Dar deregula pe vremea asta din cauza condensului, oxideaza tare miezul din cablul coaxial, exact acolo unde nu trebuie. In mufa de legatura, cablu LNB!
    Am verificat semnalul cu alt receptor si n-am probleme cu semnalul deci problema sa fie de la placa. Nici eu nu inteleg cum schimbarea skin-ului mi-a stricat placa, dar asa s-a intamplat.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    19-06-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: Skystar HD 2 fara semnal

    Mai fa o chestie......incearca sa schimbi pozitia placii in alt slot PCI din placa de baza ...indicat sa fie cat mai departe de celelalte placi.....nu-mi pun mari sanse in asta(in situatia ta) ...dar odata m-a ajutat treaba asta.

  5. #5

    Re: Skystar HD 2 fara semnal

    vezi daca deviceul se vede in control panel ,verifica tensiunea de alimentare lnb ,verifica F1

  6. #6

    Re: Skystar HD 2 fara semnal

    Quote Originally Posted by johann1969 View Post
    vezi daca deviceul se vede in control panel ,verifica tensiunea de alimentare lnb ,verifica F1
    Ce inseamna daca se vede device-ul in control panel (la device manager)?
    Driverul e instalat corect nu cred sa fie de la driver. Si...cum pot sa verific tensiunea la lnb, cu un tester?

Similar Threads

  1. Skystar 2
    By GENIA001 in forum French / Français
    Replies: 47
    Last Post: 27-05-2009, 15:26:25
  2. skystar
    By francescodi in forum Italian / Italiano
    Replies: 7
    Last Post: 20-02-2009, 09:25:46
  3. Question PC et SKYSTAR 2
    By wistiti2007 in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 04-02-2009, 18:08:21
  4. Skystar USB
    By asus1 in forum DVB Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2006, 18:12:24
  5. Humax 5400 calitate semnal 0????
    By floare12 in forum Romanian / Română
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2006, 00:36:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •