Arrow Jazz al begonnen met uitzenden!

Alhoewel de zender de toevoeging 'FM' niet echt meer verdiend, immers verloor Arrow Jazz FM haar FM etherfrequenties, maakte de zender een doorstart en ging verder via de kabel en diverse digitale platformen. Net als Arrow Classic Rock is nu Arrow Jazz ook via de satelliet te ontvangen.

Omdat de merknamen in een andere BV zaten dan die waar de voormalige FM licenties en activiteiten in zaten kwam er een doorstart en werden nieuwe afspraken werden gemaakt met distributeurs. Daarbij verdween CAZ ook van de satelliet en de kabel maar Arrow Classic Rock nam al afgelopen najaar via de satelliet de plek in van CAZ (dat nog wel online bestaat als 'Arrow Caz').

CanalDigitaal kondigde de start van Arrow Jazz aan voor begin januari maar na inregeltesten is Arrow Jazz FM toch nog voor de kerst te ontvangen! Satellietluisteraars moeten voor ontvangst ofwel opnieuw de fastscanzenderlijst inlezen of de zender handmatig zoeken via de transponder 12574 Hor. (dit is dezelfde frequentie waarop SBS uitzendt).http://www.arrow.nl/jazz/#/jaz