Results 1 to 10 of 10

Thread: siftcam?

  1. #1

    siftcam?

    instalova siftcam por per cudi me del vetem common interface.
    si ta gjej cccam?

  2. #2
    VIP Member Damian1's Avatar
    Join Date
    13-08-2008
    Location
    alb
    Posts
    1,485
    Uploads
    0

    Re: siftcam?

    Pervec Sifteam duhet te instalosh edhe CCcam.

  3. #3

    Re: siftcam?

    si ta instaloj cccam?

  4. #4
    Member krenari's Avatar
    Join Date
    30-06-2008
    Location
    TIRANA/ALBANIA
    Posts
    83
    Uploads
    0

    Re: siftcam?

    Quote Originally Posted by econom View Post
    si ta instaloj cccam?
    shkarko nga rrjeti njeversion te cccam 2.12 ose 2.13 tar.gz. pastaj kete file fute te tmp sic e ke te pa depaketuar. pastaj ne dreambox shtyp butonin jeshil e do te dali tabela qe te kerkon te shtypesh butonin e verdhe per te instaluar manualisht addon qe desheron.
    per te hedhur cccam ne tmp lidh dreambox me komp. pasi te kete dhene network ok futu te ftp dhe aty e ke dhe tmp.

  5. #5
    VIP Member Damian1's Avatar
    Join Date
    13-08-2008
    Location
    alb
    Posts
    1,485
    Uploads
    0

    Re: siftcam?

    Ne fillim merr cccam per sifteam http://www.satsupreme.com/showthread...=107031&page=2 pastaj nepermjet DCC e kalon ne aparat dhe pastaj e instalon manualisht duke shtypur ne fillim butonin jeshil pastaj butonin e verdhe dhe te del opsioni per ta instaluar manualisht.

  6. #6

    Re: siftcam?

    Nuk di si ta hedh cccam me zip apo jo?

    Me ne fund riinstalova gemimin 4.7. Por nuk gjej dot cfg per te hedhur c line. Nuk eshte tek war etc. etc si me pare.

    Ju lutem ndihme.

  7. #7
    Contributing Member
    Join Date
    27-09-2008
    Posts
    456
    Uploads
    0

    Re: siftcam?

    e ka vete gemini te instaluar shtyp butonin blu do te dale blue- panel shko ke adons jepi ok do te dale download gemini server jepi ok dhe do ke e para qe do te dale i ke te gjitha versionet shkarkoi aty.gjithe te mirat

  8. #8

    Re: siftcam?

    faleminderit billi

    por tani nuk hedh dot C line

    nuk ka cfg??????

    te lutem

  9. #9
    Contributing Member
    Join Date
    27-09-2008
    Posts
    456
    Uploads
    0

    Re: siftcam?

    po vare e thjeshte ku shkarkove cccam2.1.3 jo ke e para por e dytra thote cam cfg shkarkoje dhe ate dhe futi cline me ane te core ftp besoj e ek et qarte

  10. #10
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: siftcam?

    Quote Originally Posted by econom View Post
    si ta instaloj cccam?


    sikur ta shikoni temen e manualeve ketu do tu benin shume me pak pyetje.

    atje e ke pervec shume gjerave dhe si te vendosesh cccam ne sifteam.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •