Pershendes te gjithe stafin dhe i uroj gezuar festat!!
M.O.S.C "Modified Original Smart Card", per dike mund te jete si term shume i njohur, per dike jo.
Ne baze te disa studimeve qe kam mundur te kryej kam arritur ne perfundimin se M.O.S.C eshte e vetmja menyre per te bere (autopsi) te smartcard dhe per te klonuar ato. Do te doja te mesoja dicka me teper nga ekspertet e forumit, se sigurisht qe di dicka ndokush.
Baza e kesaj eshte nje program i quajtur Mkf, i cili ben te mundur marjen e te dhenave nga smart card aktive dhe vendosjen e tyre ne nje tjeter jo aktive(qe i ka mbaruar abonimi) duke vendosur teka ajo gjithe cka e para tek e dyte, sigirisht duke perfshire ktu dhe sn. Kaq si fillim, kam dhe shme per te thene se dicka kam arritur,por dua te marr dhe mendimin tuaj......