Results 1 to 6 of 6

Thread: DM500 S Problema!

  1. #1

    Exclamation DM500 S Problema!

    Salutare la toata lumea!

    Am 1 DM500 S clona pe care il folosesc de aproximativ 1 an fara probleme pt. gigi ...

    Aseara insa cand l-am pornit imi apare o eroare Camd-ID !!! Nu se vede nimik nici o imagine decat scrisul ca si cum ar fii codat!

    Ma puteti ajuta va rog frumos....? Chiar nu am idee ce as putea sa i fac


    Multumesc mult

  2. #2
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: DM500 S Problema!

    Se pare ca ai belit vreun fisier din CAM-ul cu pricina! Nu are sens acum ce ai factu sau pe unde ai umblat in fisiere ... mai bine ne concentram asupra remedierii !!!

    Raspunsuri la urmatoarele intrebari ar ajuta:

    1. Ai dat un restart (Reset) la Dream? -scos din priza de ex. sa faca un reboot ? - Aceleasi simptome? CE CAM iti apare in BLUE PANEL dupa aceea la sectiunea CAM - COMMON INTERFACE cumva?
    2. Ce CAM folosesti?
    3. Cheile sunt la zi in fisierul CAM-ului (dupa caz)??

  3. #3
    New Member
    Join Date
    04-03-2010
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: DM500 S Problema!

    mai bine pune imaginea again

  4. #4

    Re: DM500 S Problema!

    Hello ,Bonjour ,Buna Ziua ,
    tocmai am primit si eu un DM500S (clone) am tot citit si citit dar in concluzie tot nu merge sa vad si eu digi lol.
    Este vreun suflet bun pe aici sa ma ajuter si pe mine pls :D
    Va spun ce am facut pana acum :
    Am pus ''Nabilo Darkstar 2 CCcam 2.1.4 Rihanna Digi Turkish Orjinal Mod by toddler 11.03.2010'' pentru ca din cate .img am incercat nici una nu a functionat sau decodorul se bloca....
    Am instalat ''Satan_1.3.0'' plugin si am facut up-date la keys.
    Ce trebuie sa mai fac sau ce nu am configurat ca sa vad digi?
    Sau mai simplu daca cineva poate sa-mi faca un backup de la imaginea lui deja configurata(rappel : binenteles pentru dm500s clone)

    br,
    Freezzby

  5. #5

    Re: DM500 S Problema!

    Update
    Am instalat ''Mgcamd 1.35a'' si selection ...unele programe poate 5 din toata lista care o am merg
    DAR restul am un message switch : Service could not be found!''

    br,
    Freezzby

  6. #6
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: DM500 S Problema!

    Quote Originally Posted by Freezzby View Post
    Update
    Am instalat ''Mgcamd 1.35a'' si selection ...unele programe poate 5 din toata lista care o am merg
    DAR restul am un message switch : Service could not be found!''

    br,
    Freezzby
    Care e locatia ta exacta si ce vrei sa captezi? INTELSAT pe care e Gigi?
    MEsajul pe care ti-l da receptroul tau pute tare rau! Motivul este/poate fi "NON-SIGNAL" sau signal f. slab! Trebuie sa mai ajustezi antena ...
    Un alt motiv este ca pot fi si frecventele gresite ... cit signal ai pe canalele care le prinzi deja si care sunt alea ???

Similar Threads

  1. problema
    By susso in forum Italian / Italiano
    Replies: 3
    Last Post: 30-08-2009, 15:20:33
  2. Problema con Rai
    By ennedelta in forum Italian / Italiano
    Replies: 13
    Last Post: 22-10-2008, 14:06:35
  3. problema obn
    By xzibit in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 21-10-2008, 15:00:39
  4. problema
    By cicciopiccio in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 15-03-2006, 19:59:49
  5. problema con x-cam
    By cachimi in forum X-Cam
    Replies: 10
    Last Post: 03-11-2005, 22:06:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •