Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: nokia

  1. #1
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,611
    Uploads
    20

    nokia

    Kam nje aparat nokia 9701s gold box e provova me nje pult universal dhe gjat provave me doli nje tabel ku lexonte ok ,nuk e lexova mire dhe shtypa ok aparati u fike dhe pulti nuk po komandonte me e hoqa nga priza dhe e vura prape aparati u ndez por ri vetem ne ore dhe nuk komandohet as me pultin orgjinal. Nuk e di si te veproi...

  2. #2
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,611
    Uploads
    20

    Re: nokia

    Mirmbrema.asnjerit nuk ipaska rene ne dore nokia 9701s qe te me jape ndonje mendje per ti hedhur ndonje program?????

  3. #3
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: nokia

    ketu i ke te gjitha per nokia 9701s!
    perpara se te besh azhornimin e firmwar-it lexo manualin!
    ne tollbox i ke te gjitha per nokia 9701
    1-azhorno bootloader-in
    2-eeprom empty duhet ta dergosh ne aparat perpara programimit me firmware!
    3-dergo firmwar-in!
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,611
    Uploads
    20

    Re: nokia

    Falemderit. Dy dite me pare gjeta nje manual pasi e lexova hodha nje program 1.5.3 se kete gjeta , ne kete menyre.1-nxora IDLE, ne fillim hodha eprom pasi vajti 100% dhe nxori IDLE shtypaOK.2-Firmvare 1.5.3, 3-flash 2. 4-dhe ne fund hodha nje list canalesh qe gjeta ku ishin rai...etj,por nuk me jep sinjal fare .Tani pasi kam bere kete rremuji si te veproj...?

  5. #5
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: nokia

    Quote Originally Posted by miri-01 View Post
    Falemderit. Dy dite me pare gjeta nje manual pasi e lexova hodha nje program 1.5.3 se kete gjeta , ne kete menyre.1-nxora IDLE, ne fillim hodha eprom pasi vajti 100% dhe nxori IDLE shtypaOK.2-Firmvare 1.5.3, 3-flash 2. 4-dhe ne fund hodha nje list canalesh qe gjeta ku ishin rai...etj,por nuk me jep sinjal fare .Tani pasi kam bere kete rremuji si te veproj...?
    kontrollo keto parametra!
    Per eliminare ogni dubbio controlla:
    1)il collegamento ai spinotti che la calza esterna non tocchi con il cavo interno.
    2)Pers-7-1 Alimentazione lnb impostato su SI,poi premi B e in KHz imposta SI
    alimentazione =SI - attiva = SI (anche se questi parametri dovrebbero già essere a posto)
    3)se hai possibilità di controllare con un tester,vedi dallo spinotto dove colleghi il cavo
    antenna se esce corrente e quanti volt da in orrizzontale e verticale.
    Se vedi che la corrente è regolare (12V x verticale e 18V x orrizzontale circa)il problema può essere l'LNB che non scambia più da verticale a orrizzontale.
    Sempre che tu non abbia un'altro dec.collegato in cascata e che blocchi la commutazione.

    perpara se te takosh kavon e antenes ne aparat,hiq prisen nga korenti per te evituar shkarkime elektrike,sepse te djeg lnb-ne!

  6. #6
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,287
    Uploads
    39

    Re: nokia

    gjithe ky muhabet vetem per te pare rain apo kane hapur ndonje emu tjeter bobi? se pata nje goldbox dhe e shita se vetem rain hapte... pastaj shyqyr qe doli nje bleres se vetem sa me mblidhte pluhur.

  7. #7
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,611
    Uploads
    20

    Re: nokia

    F.L.M .Sa per L.N.B besoj se e kam ne rregull se kam nje aprat HYUNDAI HSS 1000IR me te cilin shikoj tani por e kam pa program se nuk di tja hedhe.Kurse parametrat i kam vendosur ne kete menyre si shpjegoni ju.Mua me dele vetem kerkimi automat nuk shohe ndonje kerkim manual ndersa satelit me dalin vetem tre Eutelsat.Astra dhe Hispasat.Edhe njeher falemderit per pergjigjet.

  8. #8
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: nokia

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    gjithe ky muhabet vetem per te pare rain apo kane hapur ndonje emu tjeter bobi? se pata nje goldbox dhe e shita se vetem rain hapte... pastaj shyqyr qe doli nje bleres se vetem sa me mblidhte pluhur.
    fiku75,meqe di edhe ti italisht, spo mundohem ta perkthej!
    bBox 1.5.7

    --------------------------------------------------------------------------------

    ================================================== =======
    1.5.7
    ================================================== =======
    + Aggiunto il supporto per il provider Gl0b0;
    + Aggiunto il supporto per il provider $CT;
    + Aggiunto il supporto per il provider C + NL;
    + Ripristinato il supporto in lettura per schede Ndz 001;
    + Aggiunto il supporto in lettura per schede Ndz 002; (NON TESTATO*)
    + Fix minori;

  9. #9
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,611
    Uploads
    20

    Re: nokia

    O BIG BOBI pershendetje,me dergo nje program 1.5.1 per nokien se nuk po gjej dot.Ja kalofsh mire

  10. #10
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: nokia

    Quote Originally Posted by miri-01 View Post
    O BIG BOBI pershendetje,me dergo nje program 1.5.1 per nokien se nuk po gjej dot.Ja kalofsh mire
    bbox 1.5.1 nokia 9701s
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •