Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 54

Thread: Provlimata me to SW-update tou forum

  1. #1
    VIP Member dyndns's Avatar
    Join Date
    17-05-2009
    Location
    παραθαλάσσια
    Posts
    1,581
    Uploads
    7

    Exclamation Provlimata me to SW-update tou forum

    Opos paratirisate i allagi tou SW sto forum epefere arketa provlimata
    ta opoia den ehoun lythei akoma.

    Ena apo ta vasikotera einai i dimiourgia diplon posts.

    Tha ithela na sas parakeleso otidipote paratirite na to grafete edo
    gia na metaferoume tin lista sta atoma pou asholountai me tis diorthoseis,
    oste na epitahynoume tin sosti leitourgeia kai diorthosi ton bugs.

    Euharisto!

  2. #2
    Senior Member moredread's Avatar
    Join Date
    05-05-2009
    Posts
    341
    Uploads
    0

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    k egw exw problhma me ta posts...

    pataw "Reply to thread" pataw meta "post quick reply"...alla meta me bgazei kapou stan preview tou post mou...enw to exei hdh postarei!!

    mia xara htan to forum giati mas to alla3an? :P

    Epishs ...to search den douleuei swsta!!!

  3. #3
    Born to be... child polteris's Avatar
    Join Date
    27-03-2009
    Location
    Greece
    Posts
    3,759
    Uploads
    2

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Ego thelo na anafero oti otan kaneis quick reply se kanei ban gia 60sec.

    mono meso tou advanced kanei kanonika ta post xoris kanena provlima! oute dipla- oute ban!

  4. #4
    Senior Member denis61's Avatar
    Join Date
    17-07-2009
    Location
    Home
    Posts
    390
    Uploads
    0

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    δεν ξερω αν εχει αλλος αυτο το προβλημα,
    αλλα οταν παταω να αλλαξω σελιδα μεσα σε ενα thread, σκαει ο iexplorer εμφανιζεται το γνωστο μυνημα σφαλματος των windows παταω dont send και μετα βγαινει ενα μυνημα This tab has been recovered και με παει στη σελιδα που ημουν.
    Μονο με δεξι κλικ και open in new tab μπορω να αλλαξω σελιδα!

  5. #5
    Senior Member denis61's Avatar
    Join Date
    17-07-2009
    Location
    Home
    Posts
    390
    Uploads
    0

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    ενα ακομη προβλημα που εχω παρατιρησει ειναι οταν κανω Reply With Quote σε κειμενο που ειναι γραμμενο με Ελληνικους χαρακτηρες τοτε μου εμφανιζει αυτο που φαινεται στην εικονα. Η καταχωρηση ομως γινεται κανονικα.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Quote Originally Posted by denis61 View Post
    ενα ακομη προβλημα που εχω παρατιρησει ειναι οταν κανω Reply With Quote σε κειμενο που ειναι γραμμενο με Ελληνικους χαρακτηρες τοτε μου εμφανιζει αυτο που φαινεται στην εικονα. Η καταχωρηση ομως γινεται κανονικα.

    ..Afto to grafei kai edo.Sto firefox prepei na exeis ta skripts elefthera kai meta sto reply kapou grafei "advance" i kati tetio
    otan patiseis ekei sou vgazei to kanoniko keimeno.
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    Senior Member denis61's Avatar
    Join Date
    17-07-2009
    Location
    Home
    Posts
    390
    Uploads
    0

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Afto to grafei kai edo.Sto firefox prepei na exeis ta skripts elefthera kai meta sto reply kapou grafei "advance" i kati tetio
    otan patiseis ekei sou vgazei to kanoniko keimeno.
    εγω ειμαι με iexplorer, ανοιξα τα scripts αλλα καμια αλαγη παλι τα ιδια, αυτο με το advance το ξερω, αλλα ολο αυτο δεν γινοταν πριν την αναβαθμηση!

  8. #8
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Quote Originally Posted by denis61 View Post
    εγω ειμαι με iexplorer, ανοιξα τα scripts αλλα καμια αλαγη παλι τα ιδια, αυτο με το advance το ξερω, αλλα ολο αυτο δεν γινοταν πριν την αναβαθμηση!
    ..Tora grafo me IEexplorer kai opos vlepeis ta deixnei kanonika,einai afto me to "advance" pou egrapsa.

  9. #9
    Senior Member denis61's Avatar
    Join Date
    17-07-2009
    Location
    Home
    Posts
    390
    Uploads
    0

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Tora grafo me IEexplorer kai opos vlepeis ta deixnei kanonika,einai afto me to "advance" pou egrapsa.
    οπως σου ειπα και πριν αυτο το κολπο με το Advance το ξερω, το θεμα ειναι οτι αυτο δεν γινοταν πριν την αναβαθμηση!

  10. #10
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Join Date
    08-11-2009
    Location
    /gtp
    Posts
    4,151
    Uploads
    21

    Re: Provlimata me to SW-update tou forum

    Quote Originally Posted by denis61 View Post
    οπως σου ειπα και πριν αυτο το κολπο με το Advance το ξερω, το θεμα ειναι οτι αυτο δεν γινοταν πριν την αναβαθμηση!
    Όλα τα sites με την αναβάθμιση που κάνουν σε board,.....έχουν προβλήματα που αντιμετωπίζονται με το καιρό

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. hello to the forum
    By stephen80 in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2009, 01:33:45
  2. Update Setting madtek e ipbox by GioppyGio® Update 13-01-2009
    By GioppyGio in forum Relook (DGStation)
    Replies: 0
    Last Post: 13-01-2009, 14:32:21
  3. JKF - Forum Update
    By RSM in forum English (UK)
    Replies: 23
    Last Post: 24-09-2005, 20:44:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •