Results 1 to 7 of 7

Thread: CCcam help.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    02-10-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Question CCcam help.

    Can somebody help, Where can i find CCcam cfg in dreambox 500s. CCcam 2.0.10 is there in forum. Thanks for everyone that help everyone inside forum.

  2. #2

    Re: CCcam help.

    Try download from Addons.. in dreambox itself or can find at http://www.********/index.php

    no external links on post, use MP or upload this software on sat-televison upload center THX

  3. #3

    Re: CCcam help.

    Use latest version of cccam in cfg set the seca handler for seca3 then ask online for card reactivation.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    18-02-2008
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: CCcam help.

    'll Show please.
    Does the AU to 4AE1 in CCcam ?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    07-11-2008
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: CCcam help.

    you must do what is wrote upside

  6. #6

    Re: CCcam help.

    A few days I have a echo 792, please help me with a line CCcam. I thank you !

  7. #7
    VIP Member arabeman14's Avatar
    Join Date
    16-06-2006
    Location
    in front of my PC
    Posts
    688
    Uploads
    33

    Re: CCcam help.

    Hi,

    Please have a look on this section:
    http://www.satsupreme.com/forumdispl...09-Cardsharing
    you'll find what you are looking for ;)
    Thanks

Similar Threads

  1. Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta CCCam for PC DVBs
    By kolorado in forum CCcam Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 13-05-2011, 20:19:48
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-03-2008, 12:41:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •