Familie- en Entertainmentabonnement duurder voor nieuwe klanten


Nieuwe klanten van CanalDigitaal gaan per 1 maart 2010 meer betalen voor een abonnement op het Familie- en Entertainmentpakket. Nieuwe klanten betalen vanaf 1 maart maandelijks € 14,95 voor het Familiepakket. Het Entertainmentpakket kost dan voor nieuwe klanten maandelijks € 24,95. Dat heeft M7 Group S.A bekend gemaakt. Dit naast de wijziging in de pakketstructuur voor deze beide zenderpakketten zoals Satellite Magazine gisteren al bekend maakte. Voor de reeds bestaande klant van CanalDigitaal die een abonnement op één van deze zenderpakketten heeft veranderd de maandelijkse abonnementprijs niet.

Verder is er een officiële bevestiging dat de prijs van het HD-abonnement per 1 maart verlaagd wordt tot 5 euro per maand. De nieuwe prijswijzigingen zijn mede ingegeven om voor nieuwe klanten de prijs van de HD-smartpack abonnement gelijk te trekken. Familie HD-smartpack kost € 19,95 per maand. Voor nieuwe klanten kost nu ook de losse combinatie van het familiepakket en HD-pakket per 1 maart € 19,95 per maand. Datzelfde geldt voor de Entertainment HD-smartpack dat € 29,95 per maand kost en voor nieuwe klanten los per 1 maart ook € 29,95 per maand gaat kosten. Voor bestaande klanten gaat in deze gevallen de losse combinatie van Familie- en/of Entertainmentpakket en HD-pakket goedkoper kosten dan het vergelijkend HD-smartpack abonnement. Bij het Familie HD-smartpack abonnement krijgt de abonnee wel een Philips DSR7141 in bruikleen. Bij het Entertainment HD-smartpack krijgt men de PVR decoder Philips DSR8121 in bruikleen. Verder is de schotelantenne en DUO LNB bij beide HD-smartpack varianten in bruikleen en wordt de gehele installatie gratis door een monteur geïnstalleerd.
Bestaande klanten van CanalDigitaal die na 1 maart het huidge abonnement opwaarderen of downgraden naar Famiie- of Entertainmentpakket gaan de maandelijks de nieuwe abonnementprijs betalen.