Results 1 to 3 of 3

Thread: help, how to install and use ccam in tm6900

  1. #1

    help, how to install and use ccam in tm6900

    I am a newbie in technomate, but I wish to help a friend who has TM 6900HD Combo and who wants to use the ccam!

    Thank you for directing me to tutos to install ccam, or to find the loader and the rest!

    Thank you in advance.

  2. #2

    Re: help, how to install and use ccam in tm6900

    You can see here : http://www.satsupreme.com/showthread.php/66977-sssp

    I have a TM6900, but i don't speak english, i'm french. If you need more help, go to the french section.

  3. #3

    Re: help, how to install and use ccam in tm6900

    Quote Originally Posted by scum View Post
    You can see here : http://www.satsupreme.com/showthread.php/66977-sssp

    I have a TM6900, but i don't speak english, i'm french. If you need more help, go to the french section.
    Thanks Scum, i'm french also " et j'ai crée un poste en section francaise, mais je n'ai eu aucune réponse!"
    If you have frensh tuto.........don't hesitate

Similar Threads

  1. Technomate TM6900 HD combo USB PVR Ready
    By supermike99uk in forum For Sale
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2009, 12:43:43
  2. Dreambox hd 800 or Tm6900 superhd
    By kooney in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 24-05-2009, 13:20:09
  3. Βοηθεια για tm6900
    By GERAKAS6 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2009, 09:26:50
  4. Question help me fix my technomate tm6900 please
    By 2j4ez in forum Technomate
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2008, 10:23:17
  5. Aide sur tm6900
    By scum in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 23-02-2008, 21:19:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •