Pershendetje.
Bera "search" po askund nuk me doli IpBox 9000HD, sepse nuk kam qejf te hap nje teme kur ekziston, aq me teper qe e kam marre nje "penallty". Une sapo e mora nje te tille me 500gb dhe dy tuner tokesor dhe satelitor. Nderkohe kam nje dm500S spiderbox9000HD. Problemi eshte se nuk mund te bej "Mount" me NAS. Me dy laptop arrij te bej mount por me NAS jo?
Ndonje ide?
Faleminderit