Results 1 to 3 of 3

Thread: Echolink motor off !!!

  1. #1
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Exclamation Echolink motor off !!!

    Aparati ECHOLINK (ali c) nuk punon motori (disecq 1.2).

    Me keto softet e fundit kam vene re qe nuk punon motori (disecq 1.2) nga nje satelit tek tjetri duhet te hysh gjithmon ne menu qe te levize motori !

    A kane dhe te tjeret ket problem?

  2. #2

    Re: Echolink motor off !!!

    Quote Originally Posted by miri01 View Post
    Aparati ECHOLINK (ali c) nuk punon motori (disecq 1.2).

    Me keto softet e fundit kam vene re qe nuk punon motori (disecq 1.2) nga nje satelit tek tjetri duhet te hysh gjithmon ne menu qe te levize motori !

    A kane dhe te tjeret ket problem?
    Po, ashtu eshte vete softi, ske ci ben.

  3. #3
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: Echolink motor off !!!

    Quote Originally Posted by elton204 View Post
    Po, ashtu eshte vete softi, ske ci ben.
    Nje zgjidhje duhet ta kete por ka kohe qe sjam marre me keto pune

Similar Threads

  1. Info ab sat e motor
    By robyfran in forum Italian / Italiano
    Replies: 18
    Last Post: 30-06-2009, 23:04:20
  2. help with motor
    By mosstest in forum Humax
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2009, 21:04:32
  3. pas de son sur motor tv
    By aigle74 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 20-08-2007, 05:20:33
  4. Dirrérence entre echolink 700 ordinaire et echolink 700 Plus
    By anassmix in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 18-08-2007, 01:20:29
  5. Motor Sat
    By qjack in forum Spanish / Español
    Replies: 3
    Last Post: 27-12-2005, 22:04:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •