Results 1 to 2 of 2

Thread: CanalDigitaal breidt HD-aanbod via satelliet uit

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,617
  Uploads
  139

  Post CanalDigitaal breidt HD-aanbod via satelliet uit

  CanalDigitaal breidt HD-aanbod via satelliet uit

  Aanbieder van satelliettelevisie CanalDigitaal, breidt binnenkort het aanbod van HD-zenders aanzienlijk uit naar meer dan 25 kanalen.


  Hiertoe heeft het bedrijf twee nieuwe transponders gehuurd op de Astra satelliet. De komende maanden zullen dan ook de meeste HD-zenders van de Nederlandse omroepen via CanalDigitaal beschikbaar komen. We hebben het dan over de publieke omroep, RTL en SBS.

  Film 1 HD en Sport 1 HD zullen ook worden toegevoegd. CanalDigitaal hoopt met het aanbieden van de Champions League in HD het snel toenemende aantal bezitters van een HD-tv over de streep te trekken om een HD-abonnement te nemen. Canal Digitaal zal zijn abonnees een brief sturen waarin de benodigde nieuwe smartcard tegen betaling wordt aangeboden. Nieuw abonnee's krijgen het HD-pakket voor vijf euro per maand. Bestaande abonnees blijven tien euro betalen maar krijgen daarvoor ook nog zenders uit het themapakket.

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,617
  Uploads
  139

  Re: CanalDigitaal breidt HD-aanbod via satelliet uit

  CanalDigitaal breidt HDTV aanbod aanzienlijk uit via SES-Astra
  CanalDigitaal breidt HDTV aanbod aanzienlijk uit via SES-AstraSatellietbedrijf SES Astra en CanalDigitaal hebben een lange termijn contract getekend voor twee nieuwe transponders op de ASTRA 23.5 Oost positie. De nieuwe satellietcapaciteit zal worden gebruikt voor een aanzienlijke uitbreiding van het HDTV-aanbod van CanalDigitaal.

  In de komende drie maanden zullen vrijwel alle HD-zenders van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL en SBS via CanalDigitaal beschikbaar komen; het premium aanbod wordt uitgebreid met Sport1 HD en Film1 HD. Naast het HDTV aanbod van CanalDigitaal biedt ASTRA toegang tot een snel groeiend aantal vrij te ontvangen HD TV zenders zoals ARD HD, ZDF HD, Anixe HD , Servus HD, EinsFestival HD en Arte HD.

  Dankzij de uitbreiding van het CanalDigitaal-aanbod groeit het Nederlandse HD-aanbod via de ASTRA-satelliet tot meer dan 25 kanalen. ASTRA is daarmee het grootste HDTV-platform voor de Nederlandse markt.

  Bill Wijdeveld, Algemeen Directeur ASTRA Benelux: “Aan de vooravond van de start van grote sportevenementen als de Olympische Winterspelen en het WK Voetbal is dit geweldig nieuws voor het snel groeiend aantal bezitters van HD-televisies. Maar ook voor liefhebbers van film, cultuur, muziek en documentaires bieden ASTRA en CanalDigitaal de meest uitgebreide keuze aan HD-programma’s. De overeenkomst met M7 Group bevestigt het succes en de snelle ontwikkeling van de ASTRA 23.5 Oost positie als nieuwe ‘hot spot’ voor de Nederlandse satellietmarkt. ASTRA 23.5 Oost biedt programma-aanbieders bovendien volop groeimogelijkheden voor de toekomst, mede dankzij de komst van de nieuwe ASTRA 3B satelliet later dit jaar.”

  Bron: SES - Astra

Similar Threads

 1. Digital+ breidt Spaans HD aanbod op Astra1 uit
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 04-12-2009, 15:41:33
 2. Onduidelijkheid uitbreiding HD aanbod CanalDigitaal blijft
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 12-11-2009, 08:50:48
 3. Caiway schrapt 9 analoge televisiekanalen en breidt HD aanbod nog deze maand uit
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 05-11-2009, 00:03:44
 4. CanalDigitaal plaatst HD firmware weer op satelliet
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 1
  Last Post: 22-10-2009, 18:47:39
 5. New CanalDigitaal start HDTV-aanbod
  By <<ELVIS>> in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 09-04-2008, 15:57:06

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •