Results 1 to 7 of 7

Thread: Gbox in your Relook

  1. #1
    VIP Member
    Join Date
    12-09-2005
    Posts
    1,271
    Uploads
    86

    Gbox in your Relook

    Hi

    You can use any gbox version for dream with your Relook.

    Just add this small script in the gbox_cfg file.

    Have fun
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    02-02-2006
    Posts
    24
    Uploads
    5

    Re: Gbox in your Relook

    Thanks Barbichou for your great job!!!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    17-01-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Gbox in your Relook

    Thanks

  4. #4

    Re: Gbox in your Relook

    Thanks!!!!

  5. #5

    Re: Gbox in your Relook

    Thanks Barbichou....!!!!

  6. #6

    Re: Gbox in your Relook

    Barbichou Thanks.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    07-01-2009
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Gbox in your Relook

    Thank you!

Similar Threads

  1. relook 400s
    By loulou77 in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2009, 14:42:58
  2. I want to help * dump relook s 400
    By oussama1942 in forum Relook (DGStation)
    Replies: 0
    Last Post: 25-07-2008, 11:09:51
  3. Gbox for relook
    By zanzibare in forum Relook (DGStation)
    Replies: 0
    Last Post: 16-01-2008, 21:02:47
  4. K3 et Relook
    By kanox in forum French / Français
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2006, 00:32:44
  5. Relook 400s
    By cordoba66 in forum Relook (DGStation)
    Replies: 4
    Last Post: 20-07-2006, 12:25:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •