Results 1 to 4 of 4

Thread: A mund ta konfiguroj Dreambox DM500-S me IPKO dhe si?!

  1. #1

    A mund ta konfiguroj Dreambox DM500-S me IPKO dhe si?!

    A ka mundesi dikush te me ndihmoje se si ta konfiguroj Dreamboxin DM500-S kam degjuar se te gjithe ata qe e kane rrjetin me IPKO nuk kane mundesi ta perdorin Dreamboxin permes rrjetit me IPKO pra a ka ndonje mundesi qe te funksionoje Dreamboxi me IPKO?!

  2. #2

    Re: A mund ta konfiguroj Dreambox DM500-S me IPKO dhe si?!

    Quote Originally Posted by TheAlboPower View Post
    A ka mundesi dikush te me ndihmoje se si ta konfiguroj Dreamboxin DM500-S kam degjuar se te gjithe ata qe e kane rrjetin me IPKO nuk kane mundesi ta perdorin Dreamboxin permes rrjetit me IPKO pra a ka ndonje mundesi qe te funksionoje Dreamboxi me IPKO?!
    tung, nuk mundesh ta lidhesh me rrjet te ipkos dreamboxin se ipko e ka te regjistrune MAC adresen e karteles se kompjuterit tend dhe vetem me at kartel mundesh te kyqesh ne internet me tjeter jo po ti mundesh ta besh sharing rrjetin prej karteles ku hin neti i ipkos ne tjeter kartel po te duhet me nejt ndez kompjuteri gjithe.

  3. #3

    Re: A mund ta konfiguroj Dreambox DM500-S me IPKO dhe si?!

    une po e bej sharing por prap spo ka sukses nuk ka lidhje qe qendron kompjuteri dhez gjithe pasi edhe ashtu tere diten rri ndezur ajo qe me intereson eshte vetem a mund ta bej lidhjen e dreamboxit me IPKO cilado te jete menyra ?!!!!

  4. #4
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: A mund ta konfiguroj Dreambox DM500-S me IPKO dhe si?!

    Quote Originally Posted by TheAlboPower View Post
    A ka mundesi dikush te me ndihmoje se si ta konfiguroj Dreamboxin DM500-S kam degjuar se te gjithe ata qe e kane rrjetin me IPKO nuk kane mundesi ta perdorin Dreamboxin permes rrjetit me IPKO pra a ka ndonje mundesi qe te funksionoje Dreamboxi me IPKO?!
    je jashte teme!!!

    e kemi nje teme te tille per te folur rreth dreamboxit dhe duhet te pyesesh atje dhe jo te hapesh te reja!
    per te respektuar rregullat ne kte forum duhet te lexosh njehere rregulloren te prezantohesh dhe te respektosh rregulloren.

    kjo teme mbyllet, mund ta vazhdosh diskutimin ne teme e dreamboxit.

Similar Threads

  1. DREAmBOX DM500 with out com port
    By ld1732 in forum Dreambox
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2009, 22:29:56
  2. New PLi® Jade - for the Dreambox DM500
    By sami.sami in forum Dreambox DM 500 / DM 500+ Images
    Replies: 0
    Last Post: 23-06-2009, 22:50:47
  3. dreambox dm500 kani gia gamma?
    By papis913 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 5
    Last Post: 15-04-2009, 23:54:13
  4. IPKO DHE DigitALB
    By rotnemh in forum Albanian / Shqip
    Replies: 13
    Last Post: 15-03-2009, 16:32:25
  5. Dreambox DM500 e Proxy TOR
    By smith2007 in forum Italian / Italiano
    Replies: 7
    Last Post: 30-12-2007, 00:45:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •