Panasonic 3D TV voorproefje
Panasonic ziet 3D TV als een zeer belangrijke toevoeging aan haar assortiment en het bedrijf presenteert de 3D mogelijkheden in de komende periode dan ook uitgebreid aan dealers en relaties. Volgens Panasonic waren twee eerder mijlpalen de introductie van de kleuren TV en de High Definition (HD) TV.

De volgende revolutie op gebied van tv-entertainment kondigt zich aan en Panasonic meent uitstekend gepositioneerd te zijn om een uitstekende 3D kijkervaring te bieden met Full HD 3D. Het bedrijf levert die kwaliteit dankzij de 600Hz NeoPDP technologie. Panasonic Full HD 3D betekent weergave van 3D beelden in een volledige 1080P High Definition kwaliteit!

Primeur in Nederland: Panasonic Full HD 3D theater
U kunt als één van de eerste consumenten in Nederland Full HD 3D beleven in het speciale 3D theater van Panasonic in ’s Hertogenbosch. Dat belooft een bijzondere ervaring te worden van een nieuwe dimensie in home entertainment. Beelden komen tot leven en het lijkt alsof u zelf onderdeel uitmaakt van de actie.

U kunt zich aanmelden voor de Panasonic 3D Sneak preview voor een eerste en exclusieve 20 minuten durende impressie!

Aanmelden kan via de website http://www.panasonic-3d.nl en gebruik daarbij de volgende inlogcode om u in te schrijven:

Inlogcode = panasonic-3d

Indien u geselecteerd wordt voor een bezoek aan de “3D Sneak preview”, ontvangt u van Panasonic per e-mail bericht over de datum en/of tijdstip van de preview.