Results 1 to 4 of 4

Thread: Tm 6800HD working patch

  1. #1
    New Member
    Join Date
    04-11-2009
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Tm 6800HD working patch

    Hi,



    I would highly appreciate if anyone can direct me to a working patch + softcam for the TM6800HD (original, not Super)



    I am trying to open Digi in Thor 1W and I have installed the latest patch in the corresponding section, without success. I have seen other users reporting same problem but saying a previous patch (?) is working for Digi...



    Thanks very much in advance



    luchoe

  2. #2

    Re: Tm 6800HD working patch

    Hi,
    I would also like a pointer to the Patch which will work to open Digi in Thor 1W.

    I hear the second last patch is the one we should instal.

    But exactly what number, or where the second last patch for the 6900 (not the Super) is, i don't know.

    Can someone point this out to us please?

    Thanks,
    Dave

  3. #3

    Re: Tm 6800HD working patch

    Think i might be in this same boat. i used

    tm6800hd_693p.stb

    then no softcam unscrambled although they did load.

  4. #4
    Senior Member eSC@pe's Avatar
    Join Date
    18-06-2010
    Location
    35/47
    Posts
    229
    Uploads
    53

    Re: Tm 6800HD-6900HD working patch

    Fixed Digi Tv on Thor

    Digi Tv now working again via Latest TM Softcam

Similar Threads

  1. Question tm 6800HD super -crashed
    By billy31672 in forum Technomate
    Replies: 0
    Last Post: 30-04-2009, 18:21:41
  2. New Technomate 6800HD updating
    By periscope in forum Technomate
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2008, 17:13:28
  3. Replies: 7
    Last Post: 04-03-2006, 13:45:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •