Ziggo Studio introductie
Ziggo opent aanstaande maandag 15 maart in Zwolle haar eerste winkel. Het nieuwe winkelconcept heet Ziggo Studio en is gericht op service, verkoop en beleving. Ziggo wil met dit initiatief de toegankelijkheid tot het bedrijf verder vergroten en dichter bij de klant staan.

Uiteraard kunnen bezoekers van de Ziggo Studio producten en diensten van Ziggo in de winkel aanschaffen. Tevens geeft Ziggo de ruimte om producten en diensten uit te laten proberen en te ervaren en daarnaast kunnen klanten met hun vragen en problemen hier terecht.

Uit klantenonderzoek blijkt volgens het bedrijf dat er sterke behoefte is aan een fysieke plaats, waar klanten met vragen over Ziggo terecht kunnen en waar ze producten kunnen bekijken, proberen en kopen. Het antwoord hierop is de Ziggo Studio. De geplande uitrol van in totaal 10 winkels zal een belangrijke bijdrage leveren aan structurele verbetering van de klanttevredenheid.

Naast service en verkoop is de Ziggo Studio een belevingswereld en daarmee meer dan een winkel alleen. Klanten kunnen kennismaken met de wereld van Ziggo: supersnel internet, interactieve en HD TV en telefonie. In de Ziggo Studio worden regelmatig evenementen en workshops voor jong en oud georganiseerd. Voorbeelden daarvan zijn meet&greets met TV-bekendheden, een workshop ‘maak je eigen film’ of een demonstratie van digitale televisie.

Bron: Ziggo