Voetbal International blijft bij RTL 7


Het tv-programma Voetbal International met Johan Derksen en Wilfred Genee is zeker nog twee jaar te zien bij RTL 7. RTL en tijdschrift Voetbal International, hoofdsponsor van de talkshow, hebben de contracten vernieuwd. “Voetbal International heeft primeurs, ongezouten meningen en humor. De heren hebben aan tafel een sfeer gecreëerd waarin anderhalf uur praten over voetbal steeds interessante en soms zelfs spannende tv oplevert“, zegt programmadirecteur Peter Lubbers van RTL 7.

Lubbers: “Het programma is authentiek en voor onze zender gezichtsbepalend. Ik ben er daarom zeer blij mee dat we samen zeker twee jaar vooruit kunnen.”

Voetbal International is tweemaal per week, op maandag vanaf 20.30 uur en op vrijdag vanaf 21.30 uur, te zien bij RTL 7. “Gemiddeld stemmen er een half miljoen kijkers af op het praatprogramma, goed voor zo’n 12 procent van alle mannelijke kijkers van 20 tot en met 49 jaar, de doelgroep van RTL 7.”

In februari schreef het blad Voetbal International nog dat zij ook in gesprek was met “een andere zendgemachtigde” over het tv-programma. Nu blijft de show toch bij RTL