Results 1 to 8 of 8

Thread: ndihme tv globo

  1. #1

    Unhappy ndihme tv globo

    ndihme per frecuenza tv globo? fus frecuenzen manuale po nuk ma merr. kamundesi te me ndihmoni si mun te fus canalet e tv globo. ju falenderoj per ndihmen tuaj.

  2. #2
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: ndihme tv globo

    Ne Hotbird 13E
    TV Globo --> 11585 V 27500 3/4

  3. #3
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: ndihme tv globo

    Disa hollesira do lehtesonin punen ne pergjigje
    Cfare mesazhi ose error del kur tenton te futesh frekuencen?
    Cfare aparati ke?

    Kur tejmbushet lista, nuk mund te vendosesh me TP Frekuenca te reja, prandaj hiq frekuencat e teperta qe nuk i perdor ose nuk i kap dot ne satelitin Hotbird (ky fenomen ndodh ne disa aparate prsh: starsat), per te futur celsat duhet te gjesh tek NAGRA 2 / C102 Globecast C102 dhe duhet ti vendosesh KEY 00 ose 01 : XXXXXX "16 shifror", qe aktualisht ndodhet tek Latest TV Globo Keys
    Aparati starsat srx50 cu USB nuk e hap kete kanal mos u lodh nqs ke kete model.

    persh perseshpejti.

  4. #4

    Re: ndihme tv globo

    flm per hollesiren e mesazhit, si aparat kam kaon517. dhe pikerisht frequenzat nuk mi merr per arsye te key 00 etj. nuk arris si te bej proceduren e futjes se kej. prandaj nek me merr frekuenzat. dhe njeher flm .

  5. #5
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: ndihme tv globo

    persh,
    vendosja e key nuk ka lidhje me mos vendosjen e frekuences jane dy gjera krejt te kunderta, frekuenca duhet te vendoset ne menu e saje dhe celsat ne menu e celsave ku duhet te shofesh per Nagra 2/Globecast, pra dy gjera te ndryshme.
    Mos kushedi Kaon jot i vendos frekuencat me ane te ndonje programi? dhe perpjekja me dore eshte e kote. Me vjen keq deri ketu shkon informacioni im, aparatin Kaon se njoh, megjithate mund te vazhdosh duke Klikuar Ketu besoj se do dali dikush te te japi nje dore ndihme, ose anglisht ne temen e saje Kaon Shpresoj te gjesh nje zgjidhje qe zakonisht vijne duke bere pyetje qofte ne sektorin shqip dhe ne ate anglisht.

  6. #6

    Re: ndihme tv globo

    La frequenza va eccome, ma č in n*gra2, quindi va servita con macedonia...
    L'ho appena provato e va


    kete mesazh e lexova ne nje forum. dhe me sa kuptova per te gjetur kete paket duhet me fut fruten e duhu, por problemi eshte se si mund te vendos key ne dekoder nje udhezim nese eshte e mundur. dhe ju falenderoj per punen qe beni dhe ndihmen qe jepni.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    09-08-2008
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Re: ndihme tv globo

    po per starsat 6300?

  8. #8
    Senior Member vlonjati2008's Avatar
    Join Date
    05-12-2008
    Posts
    229
    Uploads
    0

    Re: ndihme tv globo

    si mund te vendosen key per dream box 500s?

Similar Threads

  1. Ndihme
    By bajern in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 13-01-2010, 23:54:41
  2. ndihme
    By shkup in forum Albanian / Shqip
    Replies: 18
    Last Post: 12-06-2009, 08:00:33
  3. Question Ndihme
    By tironci in forum Albanian / Shqip
    Replies: 9
    Last Post: 01-11-2008, 19:32:48
  4. ndihme
    By ylvi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2008, 18:58:23
  5. Globo International/TV Globo auf Hotbird
    By Dino60 in forum Matrix Reborn Cam
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2006, 10:12:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •