Pershendetje

Doja tju pyesja rreth nje karte nese punon apo jo dhe nese po me cfare.
Atehere te dhenat e saj jane keto:

ATR: 3B9F......................................
IRDETO ACS V4.1
ACS 0505 - CAID 0622 - COCOMCR
SERIAL: 40006360215T45007A
SERIAL HEX: 28/CB70CE

Faleminderit