Kam nje Dm500-s dua te krijoj nje server me cccam dhe te bej share tek klientet e mi a ka naj ofert per server me ba reshare nese ka ndokush mundesisht te mi tregoj pakot qe permban aj server dhe qmimin per 1 vjet pres ofertat ne pm