Results 1 to 5 of 5

Thread: Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    22-03-2010
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

    Pershendetje ! Kam nje dreambox dm500. Kam lexuar neper net se si behet nje server ect ect .Duke pasur nje karte digitalbi full dua tja kaloj nje shokut tim qe ka dhe ai dm500 .Tani lexova ketu ne forum disa postime pak te vjetra qe albtelekom nuk lejon dyndns qe te bej nje server .Une shoh disa servera ketu ne shqiperi qe jane me albtelekom dhe jane me dyndns .Une kam nje linje adsl 1 mega jo me ip statike . Dhe nuk po arrij dot ta lidh me dyndns qe te formoj nje emer xxxxx.gotdns.org .I kam bere portforword ne porten 12500 adreses se brendeshmete dreambox . Tani ndonje nga ju ka arrit te lidhet me adls e albtelekom ? nese po mund te me shpjegoje ndonjeri se si ? Ju faleminderit !

  2. #2
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

    Quote Originally Posted by keany View Post
    Pershendetje ! Kam nje dreambox dm500. Kam lexuar neper net se si behet nje server ect ect .Duke pasur nje karte digitalbi full dua tja kaloj nje shokut tim qe ka dhe ai dm500 .Tani lexova ketu ne forum disa postime pak te vjetra qe albtelekom nuk lejon dyndns qe te bej nje server .Une shoh disa servera ketu ne shqiperi qe jane me albtelekom dhe jane me dyndns .Une kam nje linje adsl 1 mega jo me ip statike . Dhe nuk po arrij dot ta lidh me dyndns qe te formoj nje emer xxxxx.gotdns.org .I kam bere portforword ne porten 12500 adreses se brendeshmete dreambox . Tani ndonje nga ju ka arrit te lidhet me adls e albtelekom ? nese po mund te me shpjegoje ndonjeri se si ? Ju faleminderit !

    shko tek promt dos dhe jepi kte komande
    ipconfig /all

    dhe te gjitha te dhenat qe do te dalin mi posto ne pm jo ne publik, dhe do te them nese mundesh apo jo.

  3. #3
    Junior Member algert.'s Avatar
    Join Date
    21-11-2009
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

    Quote Originally Posted by keany View Post
    Pershendetje ! Kam nje dreambox dm500. Kam lexuar neper net se si behet nje server ect ect .Duke pasur nje karte digitalbi full dua tja kaloj nje shokut tim qe ka dhe ai dm500 .Tani lexova ketu ne forum disa postime pak te vjetra qe albtelekom nuk lejon dyndns qe te bej nje server .Une shoh disa servera ketu ne shqiperi qe jane me albtelekom dhe jane me dyndns .Une kam nje linje adsl 1 mega jo me ip statike . Dhe nuk po arrij dot ta lidh me dyndns qe te formoj nje emer xxxxx.gotdns.org .I kam bere portforword ne porten 12500 adreses se brendeshmete dreambox . Tani ndonje nga ju ka arrit te lidhet me adls e albtelekom ? nese po mund te me shpjegoje ndonjeri se si ? Ju faleminderit !
    As mos u mundo te japesh karte me internetin e albtelecom pa ip statike, kete e kam testuar une .....

  4. #4
    New Member
    Join Date
    22-03-2010
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

    Fiku ta dergova ne pm ate qe kerkove ...Tani spo e marr vesh pa i bere asgje kur kerkoj ne browser emrin qe kam hapur xxxxxxxx.dontexist.org me del nje faqe mikrotikut nderkohe qe une nuk kam ndonje router adsl ect mikrotik ...them qe duhet te jete ndonje router i albtelekom ..?

  5. #5
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,277
    Uploads
    39

    Re: Pershendetje ! Mund te me jepni nje ndihme ju lutem

    Quote Originally Posted by keany View Post
    Fiku ta dergova ne pm ate qe kerkove ...Tani spo e marr vesh pa i bere asgje kur kerkoj ne browser emrin qe kam hapur xxxxxxxx.dontexist.org me del nje faqe mikrotikut nderkohe qe une nuk kam ndonje router adsl ect mikrotik ...them qe duhet te jete ndonje router i albtelekom ..?
    te jam pergjigjur ne pm, gjithsesi per antaret e tjere po them qe albtelekomi nuk jep ip dinamike por vetem ip tebrendshme lan dhe keshtu sbejne per te bere server.

Similar Threads

  1. Question ndihme ju lutem
    By fatlum in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 27-08-2009, 00:47:31
  2. Question ndihme ju lutem
    By -dr-alb in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 11-03-2009, 16:16:55
  3. Info Pershendetje! Ndihme dhe info!!
    By eballi in forum Starsat
    Replies: 2
    Last Post: 17-01-2009, 00:43:20
  4. Question Pershendetje! Ndihme dhe Info!!
    By eballi in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 20-12-2008, 14:07:00
  5. ndihmė ju lutem :)
    By CodeName_23 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2007, 05:22:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •