Results 1 to 3 of 3

Thread: technosat 6000 plus

  1. #1
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    technosat 6000 plus

    Prsh te gjitheve, Kam nje aparat technosat 6000plus i cili kur ndizet me nxjere Err.0 dhe nuk funksionon ne asgje tjeter? a ka zgjidhje per kete? dhe ketij aparati kur i hidhet program ka mundesi per hedhje celsash. Si perfundim ja vlen per ta regulluar?? Pres te me ndimoji ndonjeri .f.l.m

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: technosat 6000 plus

    zakonisht kur te nxejrr err0 ka dy rasste ose ke ven softin gabim ose ke problem tek ushqyesi......zgjidhja 1 eshte te kalosh nji sof tjeter te pershtacem per kete receiver sepse ky eshte kloni i shum aaparaturave si lg,digiality,...ky ka qen ne fillim si aparatyr e klanit n.q.s.nuk gaboj ngec shume ejer....2 tek ushqimi nderroj te gjith si i thojne kondiciatoret ......sa per celesa harroje dikur luante me funkart....por vdiqen ato kohe.....naten byrazer....

  3. #3
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: technosat 6000 plus

    Falemderit Tamo,Derisa nuk ja vleka nuk do i futem fare kesaj pune. Ja kalofshe mire

Similar Threads

  1. Technosat PVR 6000 Plus
    By babek78 in forum Technosat
    Replies: 1
    Last Post: 21-09-2008, 21:03:25
  2. technosat 6000 plus ''err.0''
    By volkanboy in forum Technosat
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2007, 16:17:11
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2006, 16:43:45
  4. technosat 6000+
    By jteixeira in forum Technosat
    Replies: 0
    Last Post: 19-03-2006, 13:14:59
  5. Replies: 1
    Last Post: 19-02-2006, 21:47:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •