pershendetje kam nje kopernikus te vjeter digital compact 77A nuk ka sinjal vetem ne frekuencat TVSH dhe RTK .kam resetu ne vlerat e fabrikes kam shlyer disa frekuenca te peraferta por perseri ka te njejtin problem .ju lutem me ndhmoni si te veproj